2777
2789
عنوان

سوالای قبل خابم

33 بازدید | 11 پست

خیلی خابم میاد ولی ب شدت فکریم

چرا عطارا عطر نمیفروشن؟

مگه تو فضا خورشید نیس چرافضا تاریکه؟

چرا زولبیا داریم ولی زولبرو نداریم؟اصلا این زول کیه؟

چرا نیوتن از نحوه جیش کردنش به گرانش زمین پی نبرد؟

به شیر مایه ماست میزنن تا ماست بشه کی اولین بار مایه ماستو درست کرد؟

چرا پرتقال داریم خالیتقال ندارم؟

مگه همه معجزه گرا از اول تو جعبه محافظ نبود؟پس در گذشته لیدی باگ و کت نوار با کی مبارزه میکردن؟

چرا خابم میاد ولی خابم نمیبره...

چرا بیحوصلم

این سوالا چیه تو ذهنم...

دایناسورا وقتی میرفتن دستشویی خودشون چه جوری میشستن؟اخه دستاشون کوتاه بوده😐😐😐

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مخصوصا تیرکس...با دو سانت دستاش

اره واقعا😂😂

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

چرا مارکوپلو‌داریم مارکوخورش نداریم؟

چرا فرعون داریم ولی صافعون نداریم؟

چرا الان هرچی فکرمیکنم هیچی یادم نمیاد😂😂😂

🥲🥲

چرا اسب ابی داریم اسب قرمز نداریم؟

گورخرا سفیدن با خط مشکی یسیاهن با خط سفید؟

چرا اتوبوس داریم اتوماچ‌نداریم؟

اول مرغ بوده یا تخم مرغ؟