2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم من که ۶ماهه تحت نظرم و همینجور ریزش موهام هست شدید

چقد طولانی 

حتما کم کاری تیروئید شدید بوده و دیر متوجه شدی

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
چقدر طول می‌کشه ؟

دکترم گفت ۳ هفته طول میکشه که بیاد پایین بعدش دوباره باید آزمایش بدی اگه کنترل شده دوز دارو رو میگه که چند بخوری چه روزایی بخوری 

"قوی ترین دارو همین قرص بودن دلمون به خداست🙂💙"  آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرند"💙به آسمان خیره شده ام و منتظر معجزه ام 🙂.خدایا به من هم فرزندی سالم و صالح عطا کن الهی آمین😊🌸."در خواست دوستی از طرف آقایون پذیرفته نمیشه🙏"
خدایی نخند بهم بگو چکار بنمایم؟

کاری نمیشه کرد تقریبا تا اخر عمر باهاتونه

دارو هارو مرتب استفاده کنید

سر ساعت استفاده کنید

تا نیم ساعت بعدش جیزی نخورید

اگر صبح ها همیشه سر یه ساعت بیدار نمیشید میتوتید قرص رو شب ها قبل خواب بخورید

تداخلات دارویی با قرص تیرویید رو بدونید مثل قرص معده ی صبح

همیشه از یک برند قرص استفاده کنید

ازمایشاتتونو طبق دستور پزشک که میگه هر ۳ یا ۶ یا ۱۲ ماه انجام بدین

بله دکترم گفت به شدتتت کم کاره

همینه پس 

اوکی میشه نگران نباش 

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
بله دکترم گفت به شدتتت کم کاره

یعنی هیچ علائمی نداشتی ؟یا دقت نکردی ؟

من گفتم علائمم رو بلافاصله رفتم دکتر چکاپ

"قوی ترین دارو همین قرص بودن دلمون به خداست🙂💙"  آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرند"💙به آسمان خیره شده ام و منتظر معجزه ام 🙂.خدایا به من هم فرزندی سالم و صالح عطا کن الهی آمین😊🌸."در خواست دوستی از طرف آقایون پذیرفته نمیشه🙏"
انشالله چون دیگه دارم کچل میشم

منم تا مرز کچلی رفتم درکت میکنم خیلی حس بدیه 

کاری نمیشه کرد تقریبا تا اخر عمر باهاتونهدارو هارو مرتب استفاده کنیدسر ساعت استفاده کنیدتا نیم ساعت ...

این چه جوابیه به مریض میدی؟

تو باید بمن امید بدی بگی عزیزم خوب میشی 

میگی تا آخر عمر باهاته؟

تو اگه دکتر بودی از بمب هیروشیما بیشتر آدم میکشتی 😐از بس استرس به بیمار وارد میکردی 

بعدش موها درمیاد ؟

اره عزیزم استرس نداشته باشی مویی که بریزه درمیاد دوباره