من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
یعنی تیروئید نرمال بشه ریزش موهام کامل درست میشه؟؟؟من روزی یک عدد لووتیروکسین پنجاه نیم ساعت قبل صبح ...
منم الان نزدیک 5ساله دارم روزی یه دونه کامل میخورم قرصتو که خوردی تا نیم ساعت یه ساعت بعدش چیزی نخور
رعایت کنی ریزش موهات قطع میشه
خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
یعنی تیروئید نرمال بشه ریزش موهام کامل درست میشه؟؟؟من روزی یک عدد لووتیروکسین پنجاه نیم ساعت قبل صبح ...
یه ساعت هیچی نخور من ۱۰۰ میخورم یک ساعت قبل صبحانه مرتب باید بخوری مثلا هر روز یک ساعت باشه ۷ اگه خوردی روز بعد ۷ بخور اینجوری زودتر کنترل میشه استرسم نداشته باش
"قوی ترین دارو همین قرص بودن دلمون به خداست🙂💙" آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرند"💙به آسمان خیره شده ام و منتظر معجزه ام 🙂.خدایا به من هم فرزندی سالم و صالح عطا کن الهی آمین😊🌸."در خواست دوستی از طرف آقایون پذیرفته نمیشه🙏"
نه نیم ساعت چیزی نمیخورم بعدش صبحونه میخورم ابروهامم میریزه😭
طبیعیه استرس نداشته باش منم همین جوری بودم اوایلش خیلیی موهام میریخت میشستم گریه میکردم ولی بعدش ریزشش قطع شد
نه نیم ساعت چیزی نمیخورم بعدش صبحونه میخورم ابروهامم میریزه😭
منم ابرو مژه مو خشکی پوست کف پاهام میسوخت نفس تنگی صورتم پف میکرد اصلا یه وضعی شدم نگو
"قوی ترین دارو همین قرص بودن دلمون به خداست🙂💙" آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرند"💙به آسمان خیره شده ام و منتظر معجزه ام 🙂.خدایا به من هم فرزندی سالم و صالح عطا کن الهی آمین😊🌸."در خواست دوستی از طرف آقایون پذیرفته نمیشه🙏"
مرتب قرصمو میخورم ورزشم میکنم روغن سیاه دانه هم میگن خوبه که گلو رو چرب کنیم