2777
2789
ببین مرتب قرصاتو بخور استرس نداشته باشه کنترل بشه دیگه هیچ خبری از این مشکلات نیست

مرتب منظم میخورم قرص لووتیروکسین پنجاه مصرف میکنم

میشه برای سلامتیم یه آیة الکرسی بخونید😍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی تیروئید نرمال بشه ریزش موهام کامل درست میشه؟؟؟من روزی یک عدد لووتیروکسین پنجاه نیم ساعت قبل صبح ...

منم الان نزدیک 5ساله دارم روزی یه دونه کامل میخورم قرصتو که خوردی تا نیم ساعت یه ساعت بعدش چیزی نخور 

رعایت کنی ریزش موهات قطع میشه 

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
شما تیروئید تون کم کاره ؟

اره 

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
یعنی تیروئید نرمال بشه ریزش موهام کامل درست میشه؟؟؟من روزی یک عدد لووتیروکسین پنجاه نیم ساعت قبل صبح ...

یه ساعت هیچی نخور من ۱۰۰ میخورم یک ساعت قبل صبحانه مرتب باید بخوری مثلا هر روز یک ساعت باشه ۷ اگه خوردی روز بعد ۷ بخور اینجوری زودتر کنترل میشه استرسم نداشته باش

"قوی ترین دارو همین قرص بودن دلمون به خداست🙂💙"  آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرند"💙به آسمان خیره شده ام و منتظر معجزه ام 🙂.خدایا به من هم فرزندی سالم و صالح عطا کن الهی آمین😊🌸."در خواست دوستی از طرف آقایون پذیرفته نمیشه🙏"
منم الان نزدیک 5ساله دارم روزی یه دونه کامل میخورم قرصتو که خوردی تا نیم ساعت یه ساعت بعدش چیزی نخور ...

نه نیم ساعت چیزی نمی‌خورم بعدش صبحونه میخورم 

ابروهامم می‌ریزه😭

نه نیم ساعت چیزی نمی‌خورم بعدش صبحونه میخورم ابروهامم می‌ریزه😭

طبیعیه استرس نداشته باش منم همین جوری بودم اوایلش خیلیی موهام می‌ریخت میشستم گریه میکردم ولی بعدش ریزشش قطع شد

طبیعیه استرس نداشته باش منم همین جوری بودم اوایلش خیلیی موهام می‌ریخت میشستم گریه میکردم ولی بعدش ری ...

خدا کنه برای من هم اینجوری بشه

نه نیم ساعت چیزی نمی‌خورم بعدش صبحونه میخورم ابروهامم می‌ریزه😭

منم ابرو مژه مو خشکی پوست کف پاهام میسوخت نفس تنگی صورتم پف میکرد اصلا یه وضعی شدم نگو

"قوی ترین دارو همین قرص بودن دلمون به خداست🙂💙"  آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرند"💙به آسمان خیره شده ام و منتظر معجزه ام 🙂.خدایا به من هم فرزندی سالم و صالح عطا کن الهی آمین😊🌸."در خواست دوستی از طرف آقایون پذیرفته نمیشه🙏"
چقدر طول می‌کشه ؟

دقیق نمیدونم ولی من بعد 1ماه تقریبا اوکی شدم

الان خوب شدی؟

خیلی بهتر شدم خدارو شکر 🤲🏻.

مرتب قرصمو میخورم ورزشم میکنم روغن سیاه دانه هم میگن خوبه که گلو رو چرب کنیم