2777
2789

ریاضی فیزیک

مدیریت 

وزن اولیه:۷۶☹️  هدف اول:۷۰🤍    هدف دوم ۶۵🤍      هدف سوم ۶۰🤍     هدف چهارم ۵۸🤍   هدف اول تیک خورد🤭  هدف دوم تیک خورد🥹 کابری دست دوتا خواهره یکی متاهل یکی به فکر اکس😶

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دبیرستان ریاضی خوندم، دانشگاه معماری

سرطان رو شکست دادم🤙🏽پسرم مدتهاست که دیگه صدای خندهاش تو خونه ام نمیپیچه🖤لی‌لی هستم🌱موسیقی هنر من نیست شغل منه،درباره بیماریم یا زمینه کارییم و مهاجرت به المان و ترکیه با توجه به تجربه ام بهتون پاسخ میدم💚فمنیستم✌🏽فرزند کوروش...🫀حامی حیوانات و مامان دوتا هاپو😍وگنم💚با ادمای متعصب کنار نمیام😄با احترام مسلمون نیستم🤍دوباره مامان شدم یه فرشته جدید تو دلمه🥰😍❤️ قرار نیست تمام زندگیم رو وقف کوچولوم کنم❤️قبل از اینکه مادر باشم،یک زنم که مستقله،شاغله،دارای عقل سالمه و برای نیازهای فردیش،حقوق اجتماعی و خانوادگیش میجنگه🌱پس سعی نکن لایف استایلتو تحمیل کنی دوست عزیز،چون الویتم فقط خودمم🤍✌🏽من با دوست پسر خودم ازدواج کردم که با دوست پسر یکی دیگه ازدواج نکنم...حق الناسه بلاخره😂🤦🏽‍♀️پایان شب سیه صبح سپید است✨برای تو ،برای چشم‌هایت...برای من،برای درد‌‌‌هایم...برای ما،برای این همه تنهایی،ای کاش خدا کاری کند♥️مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.اعتقادات هرکس مث مسواکه                                        خواهشا ت حلق بقیه نکنید

تجربی

حسابداری 😅

ماهیان                                          از تلاطم دریا به خدا شکایت کردند،                                                           و چون دریا آرام شد،                                              خود را اسیر صیاد دیدند....                                      تلاطم زندگی حکمت خداست                                    از خدا دل آرام بخواهیم                                                   نه دریای آرام...
موفق باشید

ممنونم ❤️

همینطور شما ☺️

ماهیان                                          از تلاطم دریا به خدا شکایت کردند،                                                           و چون دریا آرام شد،                                              خود را اسیر صیاد دیدند....                                      تلاطم زندگی حکمت خداست                                    از خدا دل آرام بخواهیم                                                   نه دریای آرام...
دبیرستان ریاضی خوندم، دانشگاه معماری

سلام 

میشه بگین چه سالی قبول شدین و رتبه تون چند شد؟

واسه یه نفر میپرسم

می دونی سخت تر از انتظار چیه؟  انتظاریه که می دونی پایان نداره....