2777
2789
عنوان

بعضی وقتا میترسم از اینده دخترمم

115 بازدید | 12 پست

سلام دوستان سر ظهر ک میشه بچه های مدرسه ایی میان زنگ خونه رو میزنن و فرار میکنن ی روزی رفتم از پنجره راه پله بهشون حرف بزنم ک فرار کردن رفتن جلوتر و منم چیزی نگفتم ۲ تا دختر کوچیک بودن ک اونا حلوتر راه میرفتن و یکی دختر کوچیکم پشت سرشون مبگفت ک*..‌‌وایستید منم بیاد بگم نهایتا کلاس اول یا دومبودن باورتون نمیشه اصلاااا هنگ کردم اخه بچه تو این سن تو خیابون باید اینجور حرف بزنه همش نگران اینده دخترمم ک میتونم خوب تربیتش کنم یا ن

بچه داشتن تو ابن شرایط واقعا ترسم داره 

جامعه تربیت آینده خیلی چیزا

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خودتون رعایت کنین مطمئن باش دخترتم درست تربیت میشه ، اصلا شرم میکنه بخواد اینطور رفتار کنه

اره رعایت میکنیمخودمون ولی بزرگ میشه میره تو اجتماع و هستن از اینجور بچه ها و...

زمونه بدیه

یکی تعریف کرده ی دختر خانم مجرد و با حیایی معلم پسرانه دبستانیه

ی روز برگشته با چشم گریون که دیگه نمیرم سرکار

با گریه گفته

چند تا پسر کلاس اولی راهشو گرفتن مودبانه سلام کردن بعد گفتن اجازه ی سوال بپرسیم اینم جواب داده بله عزیزم

اینام پرسیدن خانم اونجات (اسمش گفتن) مو داره؟😐😐😐

زمونه بدیهیکی تعریف کرده ی دختر خانم مجرد و با حیایی معلم پسرانه دبستانیهی روز برگشته با چشم گریون ک ...

ای خداااا اره واقعاااا بچه بزرگ کردن دردسر دارع

یکی از اقوام ما عاشق دختره و خواست اقدام کنه ولی شوهرش گعت ن نمیخایم  

تو نگو محل کار اقا نزدبک چن تا مدرسه دخترونس گفت ی چیزایی میبینم و میشنوم ک پشیمون شدم دختر مسولیتش زیاده نمیهایم

اره رعایت میکنیمخودمون ولی بزرگ میشه میره تو اجتماع و هستن از اینجور بچه ها و...

اونطور که شمام فکر میکنین نیست فقط تو سن کم مواظب باشین چه دوستایی انتخاب میکنه ، یکم که بزرگتر بشه خودش میدونه با کی باید دوست بشه

بچه وقتی فخش تو خونه بشنوه براش عادی میشه

پسر من کلاس اوله بدترین فحشش اوسکوله که اونم پیش من و باباش بشه دعواش میکنیم

ولی همسایه مون دخترش ۹سالشه فحشایی میده که شوهر من بلد نیست

کلا همشون تو خونه به هم فحشای بد میدن

فقط 29 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایاشکرت🙏🏻۹/۲۸ صدای قلب نی نی رو شنیدم 😍