2777
2789
عنوان

من همونیم ک ابجیم ریملشو نمیداد

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 52 پست
اگ ناراحتی میتونی جمعو ترک کنی تا ناموص همه نی نی یارارو عین دانش اموزای خودشیرین مدرسه خبر کردی الب ...

توهینی بهت نکرد که بهش توهین کردی 

ناراحتی همین که آدم بالاخره تگ می‌کنه نی‌نیا رو دست کمش اینه که سه روز تعلیق میشی بابت توهین کردن بابت اینکه یاد بگیری سایت جای عمومیه نمی‌تونی دهنتو باز کنی هرجوری که دلت می‌خواد صحبت بکنی 

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه اصلاً بحث ترس نیست منتها سایت یه جوری شده که توهین کردن انگاری آزاد شده بالاخره باید یه جوابی داش ...

بعدم نی نی ها؟ نباید ب این میخندیدم بالاخره اشکال تایپیه پیش میاد 

من با کسی دعوا نداشتم ولی اگ کسی بیاد کرم بریزه چرت بگه دوبرابرش بهش پس میدم دیگ تهش این تاپیک قفل میشه دیگ غیر این نیس

بعدم نی نی ها؟ نباید ب این میخندیدم بالاخره اشکال تایپیه پیش میاد من با کسی دعوا نداشتم ولی اگ کسی ب ...

ببین تا الان به پست کسی نخوردی که بابت توهین کردم بره ازت شکایت بکنه گیر یه آدمی مثل خود من بیفتی اون موقع می‌فهمی بابت توهین کردن چه جوابی باید پس بدی 

من سرم درد می‌کنه واسه اینکه یه نفر بهم توهین بکنه پاشم بیفتم تو دادگاه پاسگاه و فتا شکایت کنم 

اینجا مجازی ولی شماره تلفن آت ثبت شده است 

پس بیخودی الدوروم بلدوروم نکن 

عهد بوق گذشت می‌زدی می‌رفتی طرف دست اش به هیچ بند نبود 

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

توهینی بهت نکرد که بهش توهین کردی ناراحتی همین که آدم بالاخره تگ می‌کنه نی‌نیا رو دست کمش اینه که سه ...

ب جهنم فک کردی واسه من مهمه در ضمن انقدرررر نگو نی نی بخدا خیلی خنده اوره😂😂من هرچی دوس داشتم میگم ب احدیم ربط نداره از نظر من توهین کرد و توهین شنفت تو عین کش تومبون خودتو ول دادی وسط

گوه نخور بابا توعه بزرگ فعلا بشین نگا من ک روز ب روز پیر تر میشی و موهای سرت سفید میشه من ک دارم جوو ...

غذای هر ثانیت رو جار نزن بیشعور 

بت یاد ندادن حرف زدنو؟

گمشو بابا اه اه حالم ازت بهم خورد

بعد تو پشت کنکوری ینی همسنو سال خودمی بعد خیلی گوه میخوری بمن میگی بچه ای درحالی که هم سنمی اگ من بچ ...

ب تو چه؟مث تو نیستم که کل تاپیکم در مورد پسرا باشه.افتخار میکنم درس میخونم

تو چرا ناراحتی؟

معلومه تو چه خانواده ای بزرگ شدی 🤣🤣شایدم نداری کلا

مهم نیس