2777
2789
عنوان

من همونیم ک ابجیم ریملشو نمیداد

| مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 53 پست
فیکه یا اصله؟ چون نمیخوام اصل بگیرم ولی میخوام بلندکننده باشه

اصل بود ۷۰ تومن بود؟😂😂 فیکه من بیشتر اس انس میگیرم ولی میخاستم برم مهمونی نمیتونستم برم بیرون ب مامانم گفتم رفته بود اینو خریده بود😂

کاربری دست دو نفر(موقت) کاربری ماهلین_۰ تعلیق شده موقتی این اکانتو گرفتم
https://s8.uupload.ir/files/20250109_181709_1zap.jpg

مرسی عزیزم ❤️ 😘

میگویند شیشه ها احساس ندارند،اما وقتی روی بخار شیشه نوشتم دوستت دارم ،آرام آرام گریست!             یه بار دیگه نوشتم دوستت ندارم ،بازم گریست! 😐       یه بار دیگه نوشتم سلام،خوبی شیشه؟بازم گریست!       فکر کنم افسردگی داره بیچاره😂😂😂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اصل بود ۷۰ تومن بود؟😂😂 فیکه من بیشتر اس انس میگیرم ولی میخاستم برم مهمونی نمیتونستم برم بیرون ب ما ...

چی میزنم من خدا وکیلی؟ 😂اخه مگ ریمل هفتاد تومنی ام داریم شانسیه بنظرم 

نظراتو ببین متوجه میشیانتظار ادب هم ندارم ازت😂😂😉بچه ای

گوه نخور بابا توعه بزرگ فعلا بشین نگا من ک روز ب روز پیر تر میشی و موهای سرت سفید میشه من ک دارم جوونیمو میکنم😂😂

گوه نخور بابا توعه بزرگ فعلا بشین نگا من ک روز ب روز پیر تر میشی و موهای سرت سفید میشه من ک دارم جوو ...

نگاه کن*البته

اوکی؟ 😂

عکستم ک رو پروفته چقد بامزه ای😂😁

@niniyar_5    

@niniyar_3    

@niniyar_2    

الان اگه بحث سیاسی بود که زود رسیده بودید ۵۰ نفرو تعلیق کرده بودید بعد اگه کسی توهین بکنه هیچ وقت خدا نیستید که تذکر خشک و خالی هم بدید

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

نظراتو ببین متوجه میشیانتظار ادب هم ندارم ازت😂😂😉بچه ای

بعد تو پشت کنکوری ینی همسنو سال خودمی بعد خیلی گوه میخوری بمن میگی بچه ای درحالی که هم سنمی 

اگ من بچم توام بچه ای دیگ  گل ب خودی زدی ک😔❤😂 

اهااا خیلی ترسیدم

نه اصلاً بحث ترس نیست منتها سایت یه جوری شده که توهین کردن انگاری آزاد شده بالاخره باید یه جوابی داشته باشن دیگه نی‌نی‌ها بابت یه سری چیزا

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

نه اصلاً بحث ترس نیست منتها سایت یه جوری شده که توهین کردن انگاری آزاد شده بالاخره باید یه جوابی داش ...

اگ ناراحتی میتونی جمعو ترک کنی تا ناموص همه نی نی یارارو عین دانش اموزای خودشیرین مدرسه خبر کردی البته ببخشیدا جسارته خودش شروع کرد حقشه جوابی ک بهش دادم