ابرو__پشمکی مدیر عضویت: 1403/07/17 تعداد پست: 897 عنوان افتادن درس صد رحمت داره خواسته نابه جای استادم | مشاهده متن کامل بحث + 1480 بازدید | 100 پست استادم ازم یه خواسته ای داشت خودتون بفهمید چی ازم خواست روم نمیشه بگم 😓 گفت اگه انجام بدی پاست میکنم این ترمیو ☹️ گفتم تشکر استاد بنداز منو این جوری راحت ترم بعدشم تمام چتاشو پاک کرد دیروز | 17:53 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ghoncheyekhabaloo عضویت: 1401/12/16 تعداد پست: 2384 من داخل گروه کلاسی یه سوال پرسیده بودم غیر حضوری بودم بعد استاد تک میزد پیام داد که زنگ بزن من پیامش ... چی بگم والاهمین که ترسیده امیدوارم تکرار نکرده باشه خدایا حال دلم را تکانی بده، هم میبینی، هم میدانی، هم می توانی...🙃💚 میشه یه صلوات مهمونم کنی دوست خوبم؟
ghoncheyekhabaloo عضویت: 1401/12/16 تعداد پست: 2384 اخه من با استادم رفتم بیرون پس چرا نمیترسه خب من شرایط شما رو نمیدونم شاید یه مدت طولانیه همدیگه رو میشناسید یا هرچیولی استاد که فرتی نمیاد به دانشجویی که دوبار باهاش حرف زده قرار بزاره خدایا حال دلم را تکانی بده، هم میبینی، هم میدانی، هم می توانی...🙃💚 میشه یه صلوات مهمونم کنی دوست خوبم؟
ابرو__پشمکی مدیر استارتر عضویت: 1403/07/17 تعداد پست: 897 ما یه استاد داریم عکس پروفایل رو نگاه میکنه خوشش بیاد میاد پیوی پیشنهاد دوستی میده متاسفانه منم عکسم پروفم بود
لیliii عضویت: 1403/10/02 تعداد پست: 217 چی بگم والاهمین که ترسیده امیدوارم تکرار نکرده باشه مطمعن باش اینا ذاتشون همینه اگر یکی اشاره کنه با کله رفتن
ابرو__پشمکی مدیر استارتر عضویت: 1403/07/17 تعداد پست: 897 یک عده چقد ساده ان الان انقد راحت میشه تو مجازی غلطی بکنن بعد هم انکار کنن کسی که دار این غلط میکنه ... حالا که شده نمیدونم دنبال چی هستی مگه مریضم بیام دروغ بگم
ابرو__پشمکی مدیر استارتر عضویت: 1403/07/17 تعداد پست: 897 والا چی بگم ولی تا اونجایی که من میدونم اگه کارشون بیوفته کمیته انضباطی به شدت باهاشون برخورد میشهحا ... اینم خیلی میترسید میگفت مطمئن باشم به کسی نمیگی
ابرو__پشمکی مدیر استارتر عضویت: 1403/07/17 تعداد پست: 897 منم تو هممین شرایطی بودم گفتم بعد امتحان بعد امتحانم ک نمرم داد نرفتم زدم بلاکش کردم 🤣 دمت گرم 😂 ولی من ترسیدم از ابروم
ابرو__پشمکی مدیر استارتر عضویت: 1403/07/17 تعداد پست: 897 فیکه هر جوری دوست داری فکر کن از تایپیک من برو بیرون
ابرو__پشمکی مدیر استارتر عضویت: 1403/07/17 تعداد پست: 897 اسکرین شات میگرفتی حداقل خودم نگرفتم 🥀 چون نمیخواستم انگشت نشون بشم تو دانشگاه
ابرو__پشمکی مدیر استارتر عضویت: 1403/07/17 تعداد پست: 897 برا چی قبلا باهاش حرف میزدی ؟چون منم یه استاد دارم باهاش خیلی حرف میزنم ولی تا حالا حرف ناجور بهم نز ... رفتم نمره مو بگیرم