2777
2789
عنوان

واقعا چرا آدم تو بلوغ انقد زشت میشه😐

| مشاهده متن کامل بحث + 547 بازدید | 52 پست
وای خدایی هیچ جوره نمی تونم با ابرو پیوندی‌ کنار بیام خودم پیوندی‌ بودم کافیه چند روز دست نزنم به وس ...

منم اون موقع خیلییی پر مو بودم همه جام پر پشم

ولی الان نمیدونم موهای بدنم میریزه خود به خود مث اون موقع ها دیگ نیس

ما خیلی بلوغایه بدی داشتیم😂والا الان هرکیو میبینم تو سن بلوغ همه خوشگلن انگار بلوغ ماله دهه ۸۰ب قبل بود فقط😂الان همه از کودکی وارد مرحله داف میشن

فقط 2 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عاطفه شونم♥️🫶🏼

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم مشکلم بیشتر ابرو پیوندی بودخیلی بد بود خیلیییجالب اینجاست الانم برنداشتم ولی قیافم اوکیه:/ نمیدو ...

من عاشق ابروی پیوندی ام البته نه هر مدلی جالب اینه اونایی که ابرو هاشون پیوندی چشماشون خیلی خوشگله حتی موقعی که ابرو برمیدارن

منم مشکلم بیشتر ابرو پیوندی بودخیلی بد بود خیلیییجالب اینجاست الانم برنداشتم ولی قیافم اوکیه:/ نمیدو ...

عروس عمه منم چشاش رنگیه ابروهاشم پیوندی خیلیی بهش میادد

ب هر کسی نمیاد صورتو خاص و اصیل نشون میده 

من عاشق ابروی پیوندی ام البته نه هر مدلی جالب اینه اونایی که ابرو هاشون پیوندی چشماشون خیلی خوشگله ح ...

فکر نمیکردم کسی باشه از پیوندی خوشش بیاد

اخه حتی اگه به چهره بیاد هم معمولا کسی دوست نداره ابروهای خودش پیوندی باشن

فکر نمیکردم کسی باشه از پیوندی خوشش بیاداخه حتی اگه به چهره بیاد هم معمولا کسی دوست نداره ابروهای خو ...

من قبلا خوشم نمیومد ولی یه دختره رو دیدم ابروهاش پیوندی بود وااای نگم از زیباییش چشماش رو خدا نقاشی کرده بود کشیییده ، پر مژه ، خمار اصلا یه چیز عجیبی بود شکل مینیاتور بود از اون به بعد از ابروی پیوندی خوشم میاد 

از چند سالگی دیگ از اون حالت در اومدی؟!😂

بعد 16 اینا فک کنم دیگ 180 درجه عوض شدم😂

یه عکس بود موهامو فرق وسط کردم کامللل خوابوندم کف سرم مثل رحمت تو پایتخت بعد یه سیس هم گرفتم که من چقد خوشگلم یدونه هم عینک دودی که مال بابام بود🤣 

این عکسا حکم شکنجه دارن واسممم😩