2777
2789
عنوان

دوستان راهکار برای چاقی

| مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 64 پست
اصلا چاقی مصنوعی بهت نمیده من دور سینم ۷۰ بود ینی ببین تختتتتت😂😂 الان دور سینم ۸۰ باسنم ۹۰ بود ال ...

عه عالبه ایول بهت کدوم رو الان شروع کنم؟کالری شماری شروع کردم تازه ولی اونقد اشتها ندارم بنظرت همین کالری شماری ادامه بدم سایزمم افزایش میکنه؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عه عالبه ایول بهت کدوم رو الان شروع کنم؟کالری شماری شروع کردم تازه ولی اونقد اشتها ندارم بنظرت همین ...

من فقط معجدن میخوردم و بعدشم کلی  تخم مرغ و سیب زمینی میخوردم چاق شدم

کاربری دست دو نفر(موقت) کاربری ماهلین_۰ تعلیق شده موقتی این اکانتو گرفتم
باشه مرسی عزیزم فقط قد و زنت الان چقدره؟

فداتشم من ۱۸۰  وزنم ۴۴ بود دو قوطی از اون خوردم شدم ۵۹ و الان یک ساله استوپم رو ۵۹ چون ادم خیلللللی ب شدت کم اشتهاییم اصلا س وفده غذاییم ی وعده ادم عادیم نمیشه   کم نکردم جای شکر داره😂😂 میخام دباره شروع کنم بخورم

فداتشم من ۱۸۰ وزنم ۴۴ بود دو قوطی از اون خوردم شدم ۵۹ و الان یک ساله استوپم رو ۵۹ چون ادم خیلللللی ...

ماشالله قدت ۱۸۰عه منم همینطورم خیلی کم اشتهام اصن هرچقدر میخوام‌بخورم‌نمیتونم

ماشالله قدت ۱۸۰عه منم همینطورم خیلی کم اشتهام اصن هرچقدر میخوام‌بخورم‌نمیتونم

اینو بخور قول میدم بهت دوماهه مثل چی وزن اضافه میکنی حتی چن ماه پیش ب یکی از نینی سایتی ها معرفی کردم و جواب گرفت  ترکیبش س شیره کنجد جینسینگ خرما و زنجبیل هیچچچچ چیز غیر طبیعی و مصنوهی نداره این عالیه بعد واقعا اشتهارو زیاد میکنه من تایمی ک ازش میخوردم ییی دیس کامل میخوردم منی ک حالم از گوشت بهم میخوره رون مرع و سینه رو باهم ی وعده میخوردم

جنسینگ از کجا باید بگیرم پودره؟

ننه نگیر همین معجون بوعلی سینا خودش داخلش داره بزن نینی سایت معجون بوعلی سینا تایمکارو بخون

ننه نگیر همین معجون بوعلی سینا خودش داخلش داره بزن نینی سایت معجون بوعلی سینا تایمکارو بخون

یعنی معجون بوعلی سینا با خرما کنجد سه شیره و زنجبیل قاطی کنم بخورم؟

یعنی معجون بوعلی سینا با خرما کنجد سه شیره و زنجبیل قاطی کنم بخورم؟

😂😂😂😂😂ن عشقممممممممم میگم اینا داخل معجون بوعلی سینا هست اینا ترکیباتشه