2777
2789

دقت کنید گفتم تنها شدن نه تنها بودن،،

جایی که دیگه کسی بهت زنگ نمی زنه بگه هی فلانی هماهنگ کردم با بچه ها شب بریم باغ"""

هماهنگ کردم یه سر بریم فلان جا شنیدی الان هواش خوبه میچسبه بیا ال کنیم بل کنیم""

خانوم یا اقای .... هفته ی دیگه قدم رو چشم ما بذاریم مراسم نامزدی .. حتما با خونواده تشریف بیارین""

یا دوستت زنگ بزنه بگه دلم برات تنگ شده یه خبری نمی گیری

فرض کن یهو تلفن قطع میشه و یه بوق مقطع_ _ _ _

تنها شدن یهویی این شکلیه مثل سکوت بعد اون بوق تلفن هست 

دیگه اون هیاهو میخوابه

فقط خودتی و خودت

اونجا تازه خودتو کشف می کنی

ایندفعه تنها میری بیرون دیگه به جای اینکه به حرفای طنز کناریت توجه کنی و قهقهه بزنی لطافت بارون رو روی پوستت حس می کنی

یه کتاب میخونی و غرق داستانش و تصویر سازی شخصیت هاش میشی بدون اینکه نیاز باشه وسطاش هی یه نفر دیگه حرف بزنه و حواستو پرت کنه

داری فیلم می بینی و چیزی میخوری و می بینی کسی نیست باقیمونده چیپس یا تخمه رو بهش تعارف کنی 😁 و توی سکوت کامل محو فیلم میشی

فکر کنم ترکیبی از ابهام و آرامش باشه نه؟

ابهامش اینجاست ک ی شوک موقتی بهت وارد میشه چون هنوز عادت نکردی و ارامشش توی کشف تجربه های جدیده

وقتی خودتو توی اینه میبینی تازه به خودت و پوستت و نکات جدیدی ک توی ظاهرت کشف کردی دقت می کنی بدون اینکه نیاز باشه تند تند سرووضعتو مرتب کنی ک برسی ب قرار 

جالبه ادم یه چندماهی اینو تجربه کنه

بعدا میتونه با دقت بیشتری همراه های زندگیشو انتخاب کنه

و دیگه هرکس که اون ارامش رو ازش بگیره رو وارد زندگیش نمی کنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تنهایی هم خوبه... ولی نه زیادی.. چون چه بخوایم چه نخوایم... انسان موجود اجتماعی هست... تنهایی زیادیش شاید باعث افسردگی بشه... منم درونگرام... و بعضی وقت ها تنهایی رو دوست دارم👀✨♥

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱.... میشه برای خواهرم دعاکنید....❤🥺

تنهایی هم خوبه... ولی نه زیادی.. چون چه بخوایم چه نخوایم... انسان موجود اجتماعی هست... تنهایی زیادیش ...

اون ک اره منم گفتم موقتا ادم تحربش کنه جالبه البته از جهت خوبش ن بدش

همیشه از تنها شدن وحشت داشتم و دارم

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد