2777
2789
عنوان

دلتون چی میخواد

325 بازدید | 41 پست

من دلم میخواست الان یه دختر پرتلاش بودم که داره واسه هدفش میجنگه یه دختر لاغر بودم یه دختر خوش قیافه بودم میتونستم انگلیسی صحبت کنم وقتی وارد جایی میشدم از خودم خجالت نمی‌کشیدم وقتی تو یه جمعی بودم به خاطر قیافم بهم بی احترامی نمیشد 

ای کاش منم اینجوری بودم ولی کاملا برعکسم😭😭😭😭

تو ۱۶ سالگی همچین زندگی دارم صبح تا شب یه گوشی الکی گرفتم دستم هیچ کاری نمیکنم نه هدفی نه قیافه ای هیچی دهم انسانی هم هستم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دلم غذا میخواد فقط

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

خب ۱۶ سالته چه توقعی داری اخه؟

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

زودتر کارم انجام بشه هر خری هم هرجا میره بره من راحت بشم 

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️
گفتم که دلم میخواست چجوری باشم توقع زیادیه؟

خب هنوز خیلیییی راه داری 

سنت هم کمه

لاغر ک میشی حتما با رژیم و ورزش

قیافه هم با بالا رفتن‌ سن درست میشه

درستم بخون یه کاره ایی میشی

تو فقط الان اعتماد بنفس نداری ک باید تقویتش کنی

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!