2777
2789
عنوان

بیاین بگم شوهرم چیا گفت بهم دلمو شکست

| مشاهده متن کامل بحث + 535 بازدید | 66 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پس گرفتن طلاهام و پولام یا حداقل خونمو کامل کنه بهم بده گورشد گم کنه

باز خدا رو شکر که عاقلی نمیگی منتظرم تغییر کنه یا عاشقشم نمیتونم جداشم

امیدوارم زودتر اتفاقای خوب برات بیوفته 🩷

پروفایلم یکم پیرزنیه ولی خودم یه دختر دانشجوی زمستونی ام 🛼🍪❄️☃️کاربری اولم سال ۹۸ به خاطر دفاع از واکسن ترکید :))🦦

خیلی خستم😭

نگاه به غلط اضافیش نکن اگه میخواست طلاق بده که هفت سال صبر نمی‌کرد ازت نقطه ضعف گرفته هی میگه تا بچزوندت 

یه بار شوهر منم همچین گوهی خورد البته تو شوخی 

منم فکر کردی اگه طلاق بدی یکی دیگه بگیری منم نمی تونم بعد تو ازدواج کنم منم میرم با یکی سر تر ازتو بعد اون حتی به شوخیم نمیگه

وقتی از آینده خودت باخبر نیستی هیچ کس قضاوت نکن

باز خدا رو شکر که عاقلی نمیگی منتظرم تغییر کنه یا عاشقشم نمیتونم جداشمامیدوارم زودتر اتفاقای خوب برا ...

ممنونم عزیز دلم❤...نه دیگه از اون حماقتا نمیکنم کسی ک تنوع طلبه به درد من نمیخوره

ارخ بهش گفتم نمیشه که سرد باشی منم نیاز دارم پس میرم ولت میکنم اونم گفت بچه هارو بزار برو بسلامت

احتمالا از یه نظر دیگه بهش برخورده

وقتی از آینده خودت باخبر نیستی هیچ کس قضاوت نکن

نگاه به غلط اضافیش نکن اگه میخواست طلاق بده که هفت سال صبر نمی‌کرد ازت نقطه ضعف گرفته هی میگه تا بچز ...

بهش گفتم من بهترین خواستگارا رو داشتم خواستگارای فوق پولدار و با فرهنگ گفت سگ هم تورو نمیگرفت😐منم فقط بخاطر پول بابات گرفتمت..یعنی خاااک تو سر بابام بخاطر انتخاب این مرتیکه