2777
2789
عنوان

سوال واسه خواستگارم

79 بازدید | 9 پست

چه ها من یه خواستکار داشتم هی ما میگفتیم نه هی پسره ول نمیکرد 

نزدیک سه بار گفتیم نه باز مادرش رو میفرستاد 

تا اینکه بار اخر اوکی دادیم و اومد باهاش چند ماه رفتم و اومدم

به شدتتتتتت دوسم داشتتتتتت 

نمیدونم چجوری بگم که باور کنید 

چند روز پیش یه سوتفاهمی پیش اومد که فکر کرد من ازش مخفی کاری کردم 

حالا موضوع چی بود : من یک ماهه محل کارمو استعفا دادم و دیگه نمیرم ولی بهش نگفتم دقیق که نمیرم 

اما بهش تو جرفتم میگفتم که میخام از اونجا در بیام و برم جای دیگه شغلم هم ازمایشگاه هست و کار واسم زیاده و میدونست که کار واسم هست

اما از اینکه فک کرده ازش مخفی کاری کردم جواب تلفنم نمیده و جواب پیامم نکیده الان یک هفته شده 

از طرفی نمیگه نکیخامت فقط جواب نمیده

اصلا هم خانوادشو نمیفرسته که بگن رابطه تموم شده و این حرفا

تو سکوت مطلق

اصلا جوابمو نمیده از طرفی هم نمیان اطلاع بدن تموم شده سکوت کردن 

من خیلی دوسش دارم

میدونم اونم دوسم داره

اکثرا نظرشون اینه که فعلا داره گربه دم حجله میکشه و داره کم محلی میکنه

به نظرتون برمیگرده ؟؟؟؟؟؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میدونست که میخام جابجا بشم بیشتر از این ناراحته چرا بهش نگفتم که در اومدم

اینا همه زنگ خطره واست،این ینی طرف اهل قهرای طولانیه و اعتقادش اینه باید نازشو بکشی؟

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
اینا همه زنگ خطره واست،این ینی طرف اهل قهرای طولانیه و اعتقادش اینه باید نازشو بکشی؟

والا من بهش پیام دادم و معذرت خاهی کردم ولی جواب نداد 

زنگم زدم جواب نداد 

همه میگن اگه نمیخاستت بهت میگفت نمیخام و تموم میکرد نه اینکه سکوت کنه 

جالبیش اینه با مامان من حرف زده اصلا حرفی از تموم شدن نزده فقط دلخوریش نشون داده 

به نظر شما اگه من برم تو سکوت و کنار بکشم برمیگرده ؟

والا من بهش پیام دادم و معذرت خاهی کردم ولی جواب نداد زنگم زدم جواب نداد همه میگن اگه نمیخاستت بهت م ...

عزیزم شما کار اشتباهی نکردی م عذر خواهی کردی باید خیلی عادی ی بار زنگ میزدی یا پیام میدادی،حالا هم ک عذرخواهی کردی و گذشته،وقتی طرفت بیخیال نمیشه ینی این کلا مدلشه! 

بله نمیخواد تموم شه ولی کم کم داره خودشو نشون میده،ممکنه توی زندگی مشترک هم همین رویه رو ادامه بده

حالا شما اگ میخوای باهاش ادامه بدی باید رفتارت متقابل باشه،عقب بکش و سراغشو نگیر حتی یک ماهم طول کشید بعدم ک پیداش شد سرسنگین باش و بگو بخاطر این رفتارت حس میکنم باید بیشتر فکر کنم!و واقعا هم همین کارو کن اگ دیدی داره طول می‌کشه منطقی تصمیم بگیر ن صرفا بخاطر علاقه‌ی بوجود اومده 

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
عزیزم شما کار اشتباهی نکردی م عذر خواهی کردی باید خیلی عادی ی بار زنگ میزدی یا پیام میدادی،حالا هم ک ...

خیلی ممنون که راهنمایی رسوندی بهم

نه من از دیروز رفتم تو سکوت و نمیخام بهش پیام و زنگ بزنم 

به قول شما باید عقب نشینی و کم محلی کنم که نخاد عادت به این کار کنه 

اخه به نظرم کاری که من کردم انقدر مستحق این رفتار نیست

فکر میکنه بازیش دادم و پنهان کاری کردم در حالی که من بهش گفته بودم میخام از اون ازمایشگاه بیام بیرون و برم جای دیگه 

میکه باید روزی که در اومدی بهم میگفتی 

بعد من واسش معذرت خاهی کردم دیگه اصلا نه جواب میده و نه هیچی 

حداقل نمیاد تکلیفم معلوم کنه یا حداقل مادرش زنگ بزنه بگه تموم شده 

کلا رفته تو سکوت

خیلی ممنون که راهنمایی رسوندی بهمنه من از دیروز رفتم تو سکوت و نمیخام بهش پیام و زنگ بزنم به قول شما ...

خواهش میکنم 

ی کم صبور باشی همه چیز درست میشه