2777
2789
عنوان

هر تک فرزندی یا بچه اول خانواده دیدیذ معترض بیایذ ب من بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 42 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من الان اخریم اون دوتا ک اتفاقا پسرن یکیشون بشدت کنترلگره

مشکل شما نوع تربیت خانوادگیه خانواده شوهرمن ۴ تا بچه ان که دخترآخرشون دوتاداداش بزرگترداره ولی کاملا توکارایی که میکنه مستقله 

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙
مشکل شما نوع تربیت خانوادگیه خانواده شوهرمن ۴ تا بچه ان که دخترآخرشون دوتاداداش بزرگترداره ولی کاملا ...

منم تا الان همین بود

داداشمم تهران درس میخوند ی ترم مهمان گرفتع شهرمون کل نوع زندگیم مختل شده

رابطمونم افتضاخ شده

اختیار دارش نکردن خودش ابنه کلا رابطمون جدیدا شکرابهمامانمم میگ باهاش کل کل نکن تو روش بگو باشه‌ولی ...

مامانت داره اشتباه می‌کنه خب چند بار بگی باشه دیگه داداشت هوا برش میداره که همه باید گوش به فرمان باشن 

فقط 9 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

مامانت داره اشتباه می‌کنه خب چند بار بگی باشه دیگه داداشت هوا برش میداره که همه باید گوش به فرمان با ...

داداشم وقتی بچه بود اصن یکم واسش کم‌ کذاشتن

مامانمم بچه بود بلد نبود

الان فکر میکنن بها بدن بهش درست میشه

در صورتی ک واقعا اشتباهه

داداشم وقتی بچه بود اصن یکم واسش کم‌ کذاشتنمامانمم بچه بود بلد نبودالان فکر میکنن بها بدن بهش درست م ...

یه دفعه از اونور بوم یه دفعه از اینور بوم افتادن 

فقط 9 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙