2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حآل آدن بهم میخوره خرس گنده میشن اما هنوز دنبال خواهر برادر پدر مادر پس اندازت چرا خونه مادرته مر ...

منم به همشون پول میدم پس اندازم میکنم شبم که می رم خونه با پا درو هل میدم باز بشه ازبس دستم پره وسیلس دلیل نمیشه  

آقا هستم،روانشناسی، کلید درک عمیق انسان‌ها و احساسات.

بگو پول بده هر ماه پارسیان بخرم 

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 

وظیفه شه خرج مخارج خونه رو کامل بده

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
ببین صد تا یکیشون آدمه اون یکی هم باید با خانوادش کلنجار بری

دقیقاااا گل گفتی

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍
چرا باید باید به همشون پول بدی سرپرستشون شمایی؟ یا علیلن

به هرحال آدم سالم باشه حتی حقوق اداره کارم فقط داشته باشه راحت زندگیشو میچرخونه حتی خونه ماشینم بابرنامه ریزی میخره

نه درخواست میکنن منم میدم به خواهرم مثلاواسه مادرم خرید میکنم گناه دارن خب

همینه که بده  دارن ازت سواستفاده میکنن   چرا من از برادرم درخواست پول نمیکنم  چرا مادرم چیزی نمیخواد از برادرم  زحمت میکشه هر چی داره برای خودش و همسر و بچشه 

اجازه ندین کسی از محبتتون  بهره برداری کنه  

همینه که بده دارن ازت سواستفاده میکنن چرا من از برادرم درخواست پول نمیکنم چرا مادرم چیزی نمیخواد ...

خب شرایطشون فرق میکنه من پدر ندارم خواهر من مجرده ساله آخره دانشگاشه