من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
اصلا به سرفه کردن و نکردن ربط نداره توکلت به خدا باشه اگه خدا بخواد میشه
انشالله که نی نی نازتو به زودی بغل بگیری عزیزم
«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
نشاسته با اب گرم بخور هم برا سرفه خوبه هم لانه گزینی
«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
توروخدا برام دعا کن ازته دلت خیلی سختی کشیدم تواین راه دلم خیلی شکسته ست
الهی که دوهفته دیگه تاپیک جواب ازمایش مثبتتو بزنی عزیزم
اره خودم این راهها رو رفتم و میدونم چقدر سخته
چیشد نتیجه گرفتی ؟؟علاعمتو میگی از روز اول انتقالت
نه عزیزم قسمت نبود نتیجه بگیرم
من برا بچه دوم دچار مشکل شدم و شوهرم ضعیفه
یه بار ای وی اف و یه بار هم ای یو ای کردم هر دوبارش منفی شد
سپردم به خدا دیگه دنبال درمان نمیرم