2777
2789
عنوان

بچها علائم من بخاطر چیه

158 بازدید | 51 پست

سرگیجه شدید دارم

بی حالی

احساس خوابالودگی

احساس سنگین بودن به خصوص احساس پری و سنگینی در شکمم 

تمرکز ندارم روی درس 

تیر کشیدن شکمم

فقط کیست هموراژیک داشتم ۶ سانت بود الان نمیدونم چیشده چهارشنبه نوبت دکتر دارم 

چرا اینجوری شدم الان 

شنبه امتحان دارم یعنی میخوام بخونم همش دلم میخواد بخوابم فقط

حامله نیاشی؟

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه مجردم ۱۷ سالمه نمیدونم چمه نگران شدم

نمیدونم نکنه انفولانزایی چیزی گرفته؟🤦🏼‍♀️

یساعت استراحت کنی سرحال نمیشی؟

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم
نمیدونم نکنه انفولانزایی چیزی گرفته؟🤦🏼‍♀️یساعت استراحت کنی سرحال نمیشی؟

اخه نه گلودردی چیزی هیچی ندارم 

میگم یعنی بخاطر کیست نیست؟ یوقت بزرگتر شده باشه

نههه من مجردممم یازدهمم تازه 😂دوست پسر ایناهم ندارم بخدا

پ خداروشکر 😂احتمالا مال کیستت هست بعد استرس زیادی نداشتی تو این ماه چون هورمون کورتیزول ترشح میشه از حال بدی و استرس زیاد

پ خداروشکر 😂احتمالا مال کیستت هست بعد استرس زیادی نداشتی تو این ماه چون هورمون کورتیزول ترشح میشه ا ...

چرا استرس که خیلی دارم ولی احساس میکنم این کیستم خیلی اذیتم میکنه نفسمو میگیره از دلدرد

وضعبت منم دقیقا همینهدو ماه پیش کیست هموراژیک داشتم و فکر کنم باز کیست دارم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

شما کیستت چند سانت بود؟

اب شد؟ چه قرصی میخوردی؟

من ال دی میخوردم میگفت خوب شد ولی باز گرفتم ۶ سانت شده بود خسته شدم