2777
2789
عنوان

بچها علائم من بخاطر چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 158 بازدید | 51 پست
ن عزیزم اندازه گیری نمیکنه اینا علائمه مثلا کسی ک تبلی داره نسبت ب سنش اضافه وزن داره بی حاله و.... ...

دعا کن منم رشته خوبی قبول بشم

کاش تاثیر دهم بردارن خوب نشد خیلی 

انقدر گیجم دیگه نمیدونم چیکارکنم بخدا 

دعا کن منم رشته خوبی قبول بشمکاش تاثیر دهم بردارن خوب نشد خیلی انقدر گیجم دیگه نمیدونم چیکارکنم بخدا

عزیز دلم برمیدارن تازه اینا میخوان یازدهمم مثبت کنن ب احتمال زیاد سالی دیگ از ۶۰ ب ۴۰ کاهش پیدا میکنه و پانزدهم مثبت میشه شک نکن 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دعا کن منم رشته خوبی قبول بشمکاش تاثیر دهم بردارن خوب نشد خیلی انقدر گیجم دیگه نمیدونم چیکارکنم بخدا

توعم زندگی سختی داشتی درسته؟ زیاد خودتو درگیر خانواده و مشکلات اونا نکن 

پس زیادن قهرمان مامانشون خودتو درگیر مسائل خانواده نکن و اینو بدون قشنگ ترین گل های تو مرداب رشد میکنه و اگه الماس وچقدر تحت فشار نبود هیچوقت ب الماس تبدیل نمیشد توی تو یه دختر کوچلو میبینم ک دوس داره گریه کنه و خودشو خالی کنه و دختر قوی ک میخواد آدم موفقی باشه فقط میتونم بگم تا میتونی خودتو بکش بالا از هر موضوعی بزار اطلاعات داشته باشه 💜و ایشالا بهترین رشته قبول میشی و مامانت میبری و پیش هم زندگی می‌کنید مراقب اون خواهر کوچلوت باش اون هنور برا زجر کشیدن ۵ سال ست خیلی کمیه

پس زیادن قهرمان مامانشون خودتو درگیر مسائل خانواده نکن و اینو بدون قشنگ ترین گل های تو مرداب رشد میک ...

چقدر حرفات ارامش دارن

چجوری انقدر خوب منو شناختی؟؟ :)))

خواهرم از تاپیکای قبل میگی؟

چقدر حرفات ارامش دارنچجوری انقدر خوب منو شناختی؟؟ :)))خواهرم از تاپیکای قبل میگی؟

یه جوری حس کردم حس بدی داری و ضعیفی گفتم بزار برم تایپک های قبلش بخونم دیدم درست فکر کردم من از اولین برخورد و نحوه چت و حرف زدن میفهمم توی عمق حرفات یه ناراحتی دیدم 

منم وضعیتم خیلی خیلی خیلی بدتر از توعه بخاطر همین خوب میتونم آدم زجر کشیده رو تشخیص بدم

چقدر حرفات ارامش دارنچجوری انقدر خوب منو شناختی؟؟ :)))خواهرم از تاپیکای قبل میگی؟

و حس میکنم خیلی ساده و مهربان و زود باور هستی 

از نحوه چت کردند تو حرفی حواست ب خودت در برار گرگ ها باش بزار مهربانیت همیشه توی وجودت باشه 

یه جوری حس کردم حس بدی داری و ضعیفی گفتم بزار برم تایپک های قبلش بخونم دیدم درست فکر کردم من از اولی ...

خیلی عجیبه برام یکی انقدر خوب منو بشناسه 

درست میگی خیلی احساس ضعیف بودن دارم خیلی حالم خوب نیست خیلی حرفا توی دلم مونده میخواستم با یکی حرف بزنم ولی کسیو پیدا نکردم 

خیلی حس خوبی بهم میدی♥️

و مطمئنم تو تواناییشو داری ک خدا شرایط بد برات قرار داده میخواد نشون بده ک همينقدر انسان میتونه قوی باشه ک از یک آدم ضعیف با این شرایط میتونه یک آدم موفق بسازه من اینو میدونم تو ذات پاکی داری ک خدا هم تورو انتخاب کرده برا آینده روشن ❤️‍🔥

و حس میکنم خیلی ساده و مهربان و زود باور هستی از نحوه چت کردند تو حرفی حواست ب خودت در برار گرگ ها ب ...

درست میگی 

یجایی بد ضربه خوردم از یه نفر 

مهربونیم داشت از بین میرفت

بعد اون یه نفر با خواهش و التماس باهام حرف زد و خواست براش توضیح بدم ... بعدکه حرفاشو شنیدم و همه چیو توضیح داد و متوجه شدم کم کم بخشیدمش

یکم از حرفت فکرکردم کار اشتباهی کردم