2777
2789
عنوان

این طبیعیه ک حوصله مهمون ندارم یا ن

329 بازدید | 17 پست

خونه من بالای خونه مادر شوهرمه هرکی میاد شوهرم دعوتش میکنهدخونه ما چون با خانواده شوهرم تو ی ساختمونیم و مدتیه با هم رابطمون شکر اب دوس ندارم اقوام شوهر بیان خونمون از طرفی دوس ندارم بگن عروس خوبی نیست عرضه نداره و مجبوری میان خونه مادر شوهر ما هم دعوتشون میکنیم ب نظرتون باید چی کار کرد تا یک سال دیگه هم نمیتونم مستقل بشم

گزینه دوم نباید برات مهم باشه .. بهتر بزار بگن بده نیان خونت .‌ هر کی ارامشتو میگیره حذفش کن

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای همین الان از ظهر منتظر مهمونم بیان ی توک پا بشینن و برن با سه تا بچه حکومت نظامی کردم نمیزارم ب چیزی دست بزنن گند زدن ب پنج شنبه ام اه

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

باز شوهر من برعکسه من دوست دارم دعوت کنم حداقل یه بار بیان بالا خونه ما ولی شوهرم میگه چه کاریه خب پایین دعوتن دوجا مهمونی بدیم 😅اونوقت مادر شوهرم به ما میگه شمام بیایید پایین دورهم باشیم یا اگه نریم پایین غذا می‌فرسته بالا برامون

فقط 14 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰

دایی منم طبقه بالایی خونه مادربزرگمه

هرکی می اد مجبوره تعارف بزنه

تا مستقل نشی همین وضعیته

در ضمن تا مادر شوهر و پدرشوهرت سنشون نرفته بالا مستقل شو

دایی من وضع مالیش خیلی خوبه 

اما نمی تونه به خاطر پدربزرگم جا به جا بشه

با اینکه خونه بزرگ هم تو جای خوب ساخته

اما مجبوری توهمون ساختمون پدربزرگم بمونه

من خودم به شخصه ارامشم از همه چی برام مهم تره حال داشته باشم مهمون راه میدم نداشته باشم نمیدم.. ک و. ن لق مردم.. بذار هر چی میگن بگن حرفشون مثل خودشون مهم نیست... حتی شده ی نفر بچش میومد بچمو اذیت میکرد اومد در خونم هر چی در زد درش باز نکردم

حالا بعد من خواستگار رد میکنم سر اینکه بالا مادر شوهر باید بشینم مامانم ناراحت میشه 

وای قلب ادم میگیره برن گمشن خودتو بزن به مریضی 

از عقده ایی جوری فرار کنید انگار شیر افتاده دنبالتون

به شوهرت بگو زوری مردمو نکشون خونه شاید طرف دوست نداره بیاد خونه ما مگه زوره 😐اگه میخواست بیاد خونه من همون اولش میومد 

شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

دعوت نکن لازم نیست کسی اومد حتما باید دعوت کنی البته بستگی به اینم داره اگه اونا دعوت میکنن شما هم باید دعوت کنید وگرنه بیخیال بابا دنیا دو روزه اصلا دعوت نکن 

من تا حالا فامیلای نه پدر شوهرم نه مادر شوهرم دعوت مون نکردن بجز پا گشا اونم که اون موقعه تو خونه پدر شوهر م اینا تو یه اتاق بودیم با اونا بود شام ناهارمون بعد شوهرم آشپزخونه درست کرد جدا شدیم هیچ کدوم حتی تبریک هم نگفتن نیومدن خونه مون البته با مادر شوهر م اینا تو یه حیاطیم بعد منم اصلا دعوت نمیکنم وقتی اومدن فقط تعارف میزنم که نمیان

حالا بعد من خواستگار رد میکنم سر اینکه بالا مادر شوهر باید بشینم مامانم ناراحت میشه وای قلب ادم میگی ...

اصلا تن ب همچین ذلتی ندیا داغون میشی اگه ی شهر دور هم باشی ازشون خیلی بهتره