2777
2789
عنوان

هشت میلیون پول برق طبیعیه

280 بازدید | 48 پست

سلام دوستان 

ما مستاجریم و خونه خودمون انشالله تا اردیبهشت آماده میشه 

جایی که ما مستاجریم متراژ خونمون ۶۰متره  

صاحبخونه خونش۱۶۰متره

کنتر برقمون مشترکه 

و ما ۱۵روز از هفته رو خونه نیستیم چون شوهرم میره مامورین من میرم خونه مامانم

یعنی در ماه ما کلا ۱۵روز هستیم

ما اسپیلت داریم اما کلا روشن نمیکنیم چون تو این سرما بخاری رو روشن میکنیم و کلا شاید یه هفته پیش روزی چهارساعت چون خیلی سرد بود حالت گرماش رو روشن کردیم وگرنه حدوده چهار ماهه دست به اسپیلت نزدیم 

الان صاحبخونه پیام داده ۸میلیون پول برق اومده🥴

و نصف نصف باید پرداخت بشه

به نظرتون منطقیه این مبلغ؟!

با توجه به اینکه این مبلغ میشه مال زمانی که ما حتی اسپیلتمون رو هم روشن نمیکردیم یه روشنایی عادی خونه میشه ۸میلیوووون؟!

آسانسور هم تازگیا نصب کردن اما انگار میگفتن کنترش جداست

خدایا شکرت😍

چرا نصف نصف؟ برا ما ماهی 70 80 تومن میاد 

۲۵ دی نوبت سنوی قلب نی نی دارم میشه دعا کنین برای نینیم🥲تشکیل نشد که نشد سقط شد .😭 خداحافظ جوجه من باران باش و ببار ،نپرس کاسه های خالی ازآن کیست♾️ویران شده را حوصله ی منت معمار نباشد!!⚕️🎶

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه اصلا طبیعی نیست من اون ماه چون دوتا رادیاتور خونم خراب شده بود بخاری برقی زدم ۳۲۰ تومن اومد یعنی هیچچی مثل بخاری برقی پول نمیندازه

***میشه لطفا برای حاجت روا شدنم یک صلوات بفرستید***[انشاالله که به هر آن چه میخواهی برسی]
چون کنتر مشترکه ولی آخه ما نهایت مصرف برقمون ۲۰۰باشه

خیلی نا عادلانس که اینطوری. این نرخ برای یک ماه بود؟ 

۲۵ دی نوبت سنوی قلب نی نی دارم میشه دعا کنین برای نینیم🥲تشکیل نشد که نشد سقط شد .😭 خداحافظ جوجه من باران باش و ببار ،نپرس کاسه های خالی ازآن کیست♾️ویران شده را حوصله ی منت معمار نباشد!!⚕️🎶
چون کنتر مشترکه ولی آخه ما نهایت مصرف برقمون ۲۰۰باشه

ببین ما ک پکیج داریم اونم با برقه من همش از چای‌ساز و پلو پز استفاده میکنم کلا کتری رو گاز ندارم فقط چای‌ساز تی وی هم همش روشن میکنن بچه ها انقد نمیاد تابستونم که اسپلیت میزنیم انقد نمیاد آخه 

این سری 100 تومن پول برق اومد بنظرم 8میلیون یه عدد فضاییه

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی