2777
2789

چندسال پیش یه پسره بهم خیلی پیام میداد سعی میکرد مخمو بزنه منم کنکوری بودم ولی بالاخره جوابشو دادم چند هفته ای حرف زدیم بزور می‌گفت باید بیای ببینمت منم وقت نداشتم یبارم نرفتم پیشش واس همین بلاکش کردم خیلیم پسر فان و خوبی بود بعد ۳سال اتفاقی اکانت جدیدشو دیدم بهش پیام دادم فیست چقد آشناس اون منو اصلا نشناخت قبلنم فقط عکسامو دیده بود 

منم بهش هی گفتم تو خنگی آلزایمر داری بعد اینکه بالاخره فهمید کیم گفت چقد عوض شدی سنت زیاد میزنع البته درست میگه خیلی شکسته شدم ولی بهم برخورد چون ۷سال سنمو بیشتر گفت

ازم پرسید خطمم بلاک کرده بودی گفتم نمی‌دونم ولی الان تلگرامتم بلاک میکنم اونم گفت آخ بهمم ریختی منم همون لحظه زدم بلاک ولی خیلی ناراحتم پسر خوبی بود از دستش دادم کاش راه برگشتی بود😭

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اون موقع باهاش دوست می‌شدی الان زندگی نداشتی از کجا به نتیجه رسیدی خوب بوده

چرا زندگی نداشتم 

اکثر دخترا هرروز با یکین ولی من همیشه تنها بودم بخاطر درس و کار الان خیلی خلاء حس میکنم

زندگی نکردم همش حرص خوردم که الان قیافم ده سال بیشتر میزنع 

چرا زندگی نداشتم اکثر دخترا هرروز با یکین ولی من همیشه تنها بودم بخاطر درس و کار الان خیلی خلاء حس م ...

اکثر اون دخترا مگه خوشبختن 

الان بگیر به خودت برس 

شاد زندگی کن سر کار برو 

یکی پیدا میشه خیلی درگیر این نباش کسی پیدا شه 

به خدا بسپار همه چیو 

رابطه  دلیل بر خوشبختی نیست نداشتنشم بد نیست 

اکثر اون دخترا مگه خوشبختن الان بگیر به خودت برس شاد زندگی کن سر کار برو یکی پیدا میشه خیلی درگیر ای ...

نمیتونم شاد زندگی کنم وقتی دارم پیر میشم ولی نیازای عاطفیمو همیشه سرکوب کردم

نمیتونم شاد زندگی کنم وقتی دارم پیر میشم ولی نیازای عاطفیمو همیشه سرکوب کردم

تا وقتی تنهایی خوشحال نباشی یکی هم بیاد تو زندگیت اینقدر می‌چسبی بهش محدودش می‌کنی اون فرار می‌کنه 

و هزار تا مشکل دیگه 

نیاز کجا بود برو بپرس از متاهل ها ببین چند نفر خوشبختن