2777
2789
عنوان

بوی بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 633 بازدید | 25 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

جدی من حموم میرم تند تند ولی دکتر مام رو ممنوع کرد دیکه اللن بو میگیرم چنندوقت ی بار بزنیم

یک مدت. قرص جوشان شم هست بگیر هر روز بخورین. 

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

جدی من حموم میرم تند تند ولی دکتر مام رو ممنوع کرد دیکه اللن بو میگیرم چنندوقت ی بار بزنیم

این از نظر علمی ثابت شدست. جدی میگم ویتامین ب12 بدن کم باشه عرق و بدن بوی بد می ده. اگه تامین بشه عرقت یک ذره بو نمی ده. حالا از تغذیه و دارو و قرص و... تامین کنید

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

اصلا مام   اپی و بادی اسپلش استفاده نکن تاثیر نداره تازه زیر بغلت هم تیره میشه نوره استفاده کنی خیلی خوبه بعد از چند وقت اصن بو نمیده من تاحالا اصلا لیزر نکردم ژیلت هم نکشیدن فقط تیز بر استفاده کردم نتیجه اش ام مث لیزره الان موهای زیر بغلم و بیکینی   دستام خیلی کم پشت شده بعد از حموم هم زینک میزم