2777
2789

استاد ریاضیمون با یه کلاس دیگ فرق میکنه و استاد ما سخت گیر تره تو نمره و نمره نمیده ولی ب اونا گفته زیر ۱۲ نمیدم

حالا اینجاش میگم خب یسریا هم هستن مثل منن با این استاد بعد امتحان بعدیم یه درسیه که از بین ۸۰ نفر فقط ۳ نفرمون امتحان داریم و بقیه ندارن و فرصت خوندن بقیه امتحان هارو دارن  بعد این امتحان ۳ نفره دقیقا یه امتحان خیلی مهمیه که کلا یکی دو روز براش وقت دارم بخونم و ممکنه بیفتم😭

از اون امتحان که ۳ نفریم تازه دوتاشون استاد ریاضیشون از من بهنره

یعنی من کلا بد شانسی اووردم از هر جهت😂😂

فقط امیدم ب دوتا امتحان اخری ک بالای ۱۸ بشم و مشروط نشم 

اون دوتا امتحان اخری وقتش خوبه و برعکس درسم تو اونا خیلی بهتره

برعکس ۳ تا امتحان اولی که ضعیف ترم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نمیدونم بستگی داره شرایطتو براشون توضیح بده حتما خیلیاشون کمک میکننامتحانتو که دادی فوری برو رو مخشو ...

رو مخ بودنو بلدم همین بهونه ای ک امتحانم پشت سر هم بوده نسبت ب بقیه خیلی وقتم کم بوده رو میگم 

خلاصه رو مخ همشون قراره برم😂😂😂

نمیدونم بستگی داره شرایطتو براشون توضیح بده حتما خیلیاشون کمک میکننامتحانتو که دادی فوری برو رو مخشو ...

اگ نمره رو وارد سیستم کنن امکان تغییر نمره رو دارن ؟