2777
2789
عنوان

متاهلا بیایدددد😂

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 54 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله نخند زمین گرده ها😅😅

واکنش شماها چی بوده وقتی دیدین جیش کردن😭

دنیا 2 مشکل بزرگ داره.شک زیاد باهوش ها و اعتماد به نفس زیاد احمق ها! رقصنده هایی که رقصشون گلوله اس تو صورت ستم🕊من برده داری را بر انداختم، به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ👑   وقتی تاپیک میزنم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون

منظورش اون نیستادم خوابه دیگهیهو دیدی بجا اون دستشویی تو‌ خواب تو واقعیت هم کارتو انجام‌ دادی زن و م ...

نفهمیدم چی شد😭

دنیا 2 مشکل بزرگ داره.شک زیاد باهوش ها و اعتماد به نفس زیاد احمق ها! رقصنده هایی که رقصشون گلوله اس تو صورت ستم🕊من برده داری را بر انداختم، به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ👑   وقتی تاپیک میزنم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون

وای منم این ترسو دارم🤣

این چ سمی بود من فهمیدم امروز.من مرد شاشو نمیخوام😭😭😭😭😭

باش آفرین قرار نیست همه شبیه هم باشند

ینی شما هم دسشویی میکنی شبا ب خودت؟ 😑

نفهمیدم چی شد😭

بچگی خواب نمی دیدی که تو دستشویی جیش کردی بعد پا که میشی می بینی جیش داری ؟

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
نشنیدم تا حالاشما جنبه خنده دارشو در نظر بگیر

نه من باید حقیقت و بفهمم😐😭

من نشنیدم تاحالا 

بی اختیاری ادراری برای هر کسی ممکنه پیش بیاد

و نرمال نیست

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

نباید قصاوت کنی بعصیا مشکل یا بیماری دارن مموخودم بخاطر یه بیماری بی اختیاری داشتم نه اینکه کامل دستشویی کنم ولی تابرسم دستشویی بعصی وقتا یکمش میریخت

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙
ینی شما هم دسشویی میکنی شبا ب خودت؟ 😑

نه خداروشکر فقط ذوق و تعجب شما انگار آدم ندیدی. قرار نیست شرایط همه شبیه هم باشه. یکی مثانه مشکل داره یکی کلیه یکی استرس و.... واقعا درک آدم ها اینقدر سخته