2777
2789
عنوان

متاهلا بیایدددد😂

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 54 پست
هیچی کلی خندیدم .تا یه سالم بهش میگفتم جیشو

ببخشید میپرسم، فقط چون ذهنم درگیر شد، مشکل مثانه یا بی اختیاری ادرار دارن یا عادی ان؟ چون میخوام ببینم همه اینطوری ان یا نه

دنیا 2 مشکل بزرگ داره.شک زیاد باهوش ها و اعتماد به نفس زیاد احمق ها! رقصنده هایی که رقصشون گلوله اس تو صورت ستم🕊من برده داری را بر انداختم، به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ👑   وقتی تاپیک میزنم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وااا چه ربطی دارهآدم خواب می بینه دستشویی رفته وقتی بلند میشه می بینه واقعا جیش دارهمگه بچه س که جیش ...

نه من دارم میگم کامل جیش کنه توی جاش، نه که پاشه ببینه جیش داره.کامل نخوندید چیزی ک اول نوشتم رو

دنیا 2 مشکل بزرگ داره.شک زیاد باهوش ها و اعتماد به نفس زیاد احمق ها! رقصنده هایی که رقصشون گلوله اس تو صورت ستم🕊من برده داری را بر انداختم، به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ👑   وقتی تاپیک میزنم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون

والا شاشیدن تو خواب ربطی به متاهلو مجرد نداره

نه اینو در جواب اینکه گفتین چرا میکشیش ب شوهرم گفتم.چون فکر کردم درمورد شوهرتون گفتین، ذکر نکردید ک درمورد فامیلتونه

من کسایی ک مشکل دارن و کاری ندارم.ولی اینجوری ک من فهمیدم انگار ی چیز عادی بین همه مرداعه ک شب جاشون ...

نه اشتباه متوجه شدی خب توبچگی هممون پیش اومده همچین حالتی اونم به جنبه خنده دارش گفته

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙
والا من ۱۷ ساله متاهلم ندیدم شوهرم ...

شایدم تا شما خواب بودی خراب کاریشو جمع کرده🤣😐

نه اینو در جواب اینکه گفتین چرا میکشیش ب شوهرم گفتم.چون فکر کردم درمورد شوهرتون گفتین، ذکر نکردید ک ...

اها.....نه من کلن برا مردا گفتم شوهرم اگه همچون کاری کنه با همون لحافو پتو تیپاکسش میکنم برا مامانش

نه عادیه اون دفعه ام اولین بارواخرین بارش بود بنده خدا

ای وای😑🤣🤣ولی غرور مردونت کلا میشکنه فکر کن با نیم کیلو ریش و پشم پیش زنت شب تو خواب بشاشی وای😑