2777
2789
عنوان

شوهرم میگه قدمت نحسه

| مشاهده متن کامل بحث + 1128 بازدید | 78 پست
پدر من از وقتی یادمه نماز میخوند نمازاش قضا نمیشد ادم شریفیه همه ی عالم و ادم قبولش دارن و سرش قسم م ...

ان شا الله وپر برکت باشه زندگیتون و نور و صفا بیاره به زندگیتون . ان شا الله هرچی خیر هست برای شما و خانوادتون پیش بیاد 🤲🏻

ببخشید ی سوال میپرسم رفتار پدرتون با اعضای خانواده چحوریه ؟ 

ببخشید این سوال رو میپرسم اگه دوست ندارید جواب ندید  

ان شا الله وپر برکت باشه زندگیتون و نور و صفا بیاره به زندگیتون . ان شا الله هرچی خیر هست برای شما و ...

خیلی ممنونم همچنین برای شما.

حالا من بگم شاید شما باور نکنی ولی بابام واقعا یه فرشتست مادرم همیشه ازش تعریف میکنه و راضیه ما بچه ها هم نفسمون به نفسش بنده در این حد ❤️‍🩹ولی بنده خدا هیچوقت شانس نیاورد

و خدایی که به شدت کافیست...💚🌱

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینو توضیح میدی ؟ متوجه نمیشم چکار باید بکنه

کاش اینجا ویس داشت قشنک میگفتم...

ما عروسی که‌وارد خانواده میشه عقد میکنه.. مثلا یکی از نزدیک بزنه خدایی نکرده بمیره...یا اتفاق واس داماد بیوفته...

میگیم پاشنه عروس باید داغ‌گذاشت که این نحسی بره...

ن اینکه طرفو بسوزونی😅 

مثلا داره راه میره بدون اینکه بفهمه به شوخی فندک میگیریم زیر پاش که یهو میترسه میپره یه داغی میخوره اونجوری...

بعد دیگه اتفاق بدی نمی افته...

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870  💚-:)....

خیلی ممنونم همچنین برای شما.حالا من بگم شاید شما باور نکنی ولی بابام واقعا یه فرشتست مادرم همیشه ازش ...

ممنونم .  منم حتما حتما دعاگوی شما و خانواده بزرگوارتون هستم . خدا بهش همچین خانواده خوبی داده اینم شانس خیلی بزرگیه قشنگ جان 🤲🏻💕

کاش اینجا ویس داشت قشنک میگفتم...ما عروسی که‌وارد خانواده میشه عقد میکنه.. مثلا یکی از نزدیک بزنه خد ...

جالبه . من به پا قدم اعتقاد دارم

کاربری دست سه نفره ، لطفا برای حاجت رواییم صلوات بفرستید

شاید دعاش کردن 

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂
پدر من از وقتی یادمه نماز میخوند نمازاش قضا نمیشد ادم شریفیه همه ی عالم و ادم قبولش دارن و سرش قسم م ...

شما یه خروس سیاه هم بکشید

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870  💚-:)....

جالبه . من به پا قدم اعتقاد دارم

ما هم خیلی اعتقاد داریم

منم وقتی عقد کردم پدرشوهرم فوت کرد، سالش نشد مادرشوهرم فوت کرد،چندسال بعدخواهرشوهرم همینو به روم اور ...

مادرشوهرمن نه سال بعد عقد ما مرد خواهرشوهرم بهم گفت قدمت نحس بود منم به فامیلاشون گفتم چون شوهر گیرش نیومده گذاشته به پا قدم من و اینطوری دلمو خنک کردم😂😂😂

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی
استاتر طرفو با قدمت به خشکی رسوندی😵‍💫ما یه رسمی داریم وقتی عروس بد بیاری بیاره یه جایی داغ باشه می ...

دوستم شما راجب چله بری باردارشدن هم رسمی دارین چیزی میذونی🥺

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستم خدایا ازت خواستم تا شب قدر سال امسال حاجتم و بدی و با نوزاد کوچولوم یا نوزاد تو شکمم بیام تو مراسم احیا بشینم دست به دعا بردارم شکر گزاری کنم  خدایا بد قولی نکنیا من منتظرشم دیگه داره کم کم طاقتم طاق میشه...مگه خودت نگفتیاز هرکسی به اتدازه تواناییش امتحانش میکنی ؟ ینی فکر میکنی بیشتر از این توان دارم نه خدا من خیلی ضعیفم... هرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  

خب میخواد بی عرضگی خودشو گردن دیگران میندازه

میره پی الواتیش خرج فلان جیزا میکنه درکنارشم معلوم نیس چه غلطی میکنه بعد میاد به ایک بیچاره میگه تو نحسی

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
دوستم شما راجب چله بری باردارشدن هم رسمی دارین چیزی میذونی🥺

اونو‌ نمیدونم تا حالا از خانواده‌ هم نپرسیدم