2777
2789
عنوان

شوهرم میگه قدمت نحسه

1120 بازدید | 78 پست

سلام دوساله ازدواج کردم ازوقتی اومدم بازار کارش صفر شده ورشکست شده آپارتمان و ماشینش رو فروخت الان به هرکاری دس میزنه بدبیاری میاره حتی نمیتونه خرج زندگی رو دربیاره

همش میره سراغ مشروب و خوشگذرونی با دوستاش از بی پولی ده تا قرص اعصاب میخوره منم حرفی زدنی میگه قدمت نحسه از وقتی اومدی زندگیم داغون شده

کم کم خودمم باورم شده پام بد بوده براش افسردگی گرفتم از خودم بدم میاد😭رودرو کم نمیارم پیشش میگم تو بی عرضه بودی اموالتو ازدست دادی ولی از درون داغونم

چیکارکنم نحسی پام بره؟😭😭الان میگید خرافاته نحسی ولی واقعا اینطوریه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم وقتی عقد کردم پدرشوهرم فوت کرد، سالش نشد مادرشوهرم فوت کرد،

چندسال بعدخواهرشوهرم همینو به روم اورد البته با خنده و اینا،

ولی خب گفت دیگه😐

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
میگفتی پس مواظب خودت باش احساس می کنم تو هم رفتنی هستی.

😁🤭

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔