خانوما داشتم با شوهرم حرف میزدم که یکم توجه بکن بهم گفت من از همه زنا بدم اومده دیگه نیاز جنسی ندارم و اینا منم بهش گفتم پس من باهات زندگی نمیتونم بکنم اینطوری که نمیشه اونم گفت بچه رو دنیا بیار تحویل بده و بسلامت گفتم عه مال منه بچه ها اونم گفت تو یه نگهدارنده ای فقط'خیلی دلم شکست'موندم که کسی پرش میکنه بابت این حرفا یا فکرای خودشه آخه من کاری نکردم گه اینطور باهام حرف بزنه
مثل شیشه باش هرکی شکستت بِبُرش 🤞🏻🤙🏻💁🏻♀️ ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن ...... 💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
اینی میگه میترسم برای بچه بد باشه من درک میکنم که دوس داره بچشو ولی این حرفش که تو نگهدارنده هستی خیلی دلم رو شکست اصلا احترام نمیزاره من یه مادرم این احترام نمیزاره که خانوادش هم یاد گرفتن