2777
2789
به نظر من که همه مردم ایران فضولن مخصوصا زنا شمال و جنوبم نداره

چه ایدی باحالی داری مخصوصا وقتی نوتیف میاد باحال میشه😂😁

از عقده ایی جوری فرار کنید انگار شیر افتاده دنبالتون

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تهران ۳۰ سالم تو یه محل باشی نمیشناسنت

محل که هیچی 

ما حتی همسایه های ساختمون رو هم نمیشناسیم

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

😲😲😲

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹

من بدترین منطقه و فضولترین آدما رو میشناسم ولی نمی‌گم چون آدم خورند حتی اگر اینجا بگم 

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعام لینک حذف تاپیک

[QUOTE=367684956]محل که هیچی  ما حتی همسایه های ساختمون رو هم نمیشناسیم[/QUOTE دقیقا ما حالا تکواحدی هستیم همسایمون رو میشناسم اما هیچ رفت و آمد و سلام این چیزا نداریم 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

تهران

همسایه از حال همسایه خبر نداره

رو به کسی ندی و زیادی اشنا نشی با کسی هیچکس باهات کار نداره

ماهیها از تلاطم دریا به خدا شکایت کردند و چون دریا آرام شد، خود را اسیر صیاد دیدند ...... تلاطم زندگی حکمت خداست، اگر هم دریا گاهی نا آرام شد برایتان دل آرام آرزو دارم 🌹