2777
2789

چندماه یه شهربودم وای خیلی داغون بودن وفضول یعنی بعدازسلام شروع میکنن سوال شخصی پرسیدن 

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که اهمیتت درحدخاموش شدن نت گوشیه 😂خلاصه با خودشاخ پنداری وتوهم توطئه تاپیکارو به دعوا نکشیم🤍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

[QUOTE=367684956]محل که هیچی ما حتی همسایه های ساختمون رو هم نمیشناسیم[/QUOTE دقیقا ما حالا تکواحدی ...

ما مجتمع هستیم ، حتی همسایه های طبقه خودمون رو هم نمیشناسیم بجز یکی دو واحد.

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

ازون موقعی که جریان گروگان گیری رشت را خوندم به نظرم اومده قدیما همسایه ها یکم فضولی همو میکردن خیلی ...

فضولی ک نیست خیلی چیزا بنظرم ، مثلا کوچه پدرمینا اگر ماشین مشکوکی زیاد رفت و امد کنه و نفهمن کجا میره میاد قطعا پیگیر میشن تا بفهمن ، چند نفر هستن ک حواسشون ب کارای بقیه هست ، بعد اون داستان رشت فهمیدم چقدرم خوب بوده ک چند تا حواس جمع تو کوچه هستن

همه جا هستن ولی ما اطرافمون کسی و ندیدیم فوضول باشه اصفهانم

وای داخل شهر اصفهانید؟؟؟؟ چون اصفهان فضولترینن خود اصفهانیام میگن چطو ممکنه؟؟

از عقده ایی جوری فرار کنید انگار شیر افتاده دنبالتون
اتفاقا اونا فوضول ترن امرو یه معروف و نهی از منکر و اینا

اونا فضولی نمیدونن اینکارشونو، چون طبق اعتقادشون مجبورن تذکر بدن ، اگه ندن باید مقابل خدا پاسخگو باشن 

من تا حالا اینکارو نکردم ، اما میدونم ک‌ دین مجبورشون کرده 

و خیلیاشونم دوست دارن و ثواب میدونن

اونا فضولی نمیدونن اینکارشونو، چون طبق اعتقادشون مجبورن تذکر بدن ، اگه ندن باید مقابل خدا پاسخگو باش ...

ادم نیستن که دین داشته باشن اینجور‌ادمها

عزیزم همه جا فوضول داره یعنی چی فوضول ترینن

تو کل کشور اینطور پررنگ شده اصفهان

خوبهاشم زیادن یزد هم بیشتر اصفهان باز اینطوره

وای داخل شهر اصفهانید؟؟؟؟ چون اصفهان فضولترینن خود اصفهانیام میگن چطو ممکنه؟؟

والا ما یه منطقه ای از اصفهان میشینیم که همسایه واحد روب روییمون را تا ب حال ندیدیم 😐

دوستان، ميشه لطفاً براي آرامش روح مامانم يه صلوات بفرستين...❤️
ادم نیستن که دین داشته باشن اینجور‌ادمها

چی بگم والا منم درستو غلطشو نمیدونم ، هیچ‌وقتم خودمو در حدی ندیدم ک ب کسی تذکر بدم ، 

از بقیه تذکر ک شنیدم بشدت بهم بر خورده 

من شنیدم جنوب کشور اینجورهشمال که افتضاحه ، همه سرشون تو زندگی همه

نه بابا ما اهوازیم افتضاحه معمولا شهرهای بزرگ سرشون تو کار خودشونه شهرهای کوچیک از مرد و زنشون فضولن همسایه های ما از صد تا فضول بدترن صبح تا شب دم درن