2777
2789

عزیزم مردم چهل سالشونه تازه ازدواج میکنن تو روت نمیشه بچه دار بشی ؟ ما تازه ازدواج کردیم بچم چند ماهشه بازم بچه میخوام دکترم نمیذاره اما من دارم اقدام میکنم ان‌شاءالله خدا بده‌.. 

یکی که نه ، دوسه تا بیار واقعا چهل سالگی بهترین زمانه برا بچه دار شدن چون تازه آدم میدونه چی درست و غلطه تازه آدم پخته شده بهترین مادر میشی ان‌شاءالله موفق باشی عزیزم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تک فرزندی زیاد هم خوب نیس آدم دلش میخواد یه خواهر یا برادر داشته باشه پدر و مادر که عمر نوح ندارن..بعد بچه تک و تنها میشه من تو نوجوانی پدر و مادرم رو ازدست دادم اونا تو اوج جوانی از دنیا رفتن ۴۲سال و ۴۵سال...اگه تک فرزند بودم الان تک و تنها بودم ...خدا رو شکر که دوتا خواهر مهربونم دارم تو سختی ها پشتم هستن....تا دیرتر نشده حتما اقدام کن برای بچه دوم....انشالله که برات هرچی خیر هست پیش بیاد

فقط 14 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰
پسرمو چکار کنم ؟

پسرتون بهانه بچه رو می گیره؟ من دخترم رو متقاعد کردم تک فرزندی مزایای زیادی داره، اصلا بهانه نمی گیره، باورتون نمیشه ولی شاگردان من پسران ۱۲ ساله از طبقه های اجتماعی بالا هستند ولی تک فرزندها خوحالند که تک هستند و خیلی هاشون ارزوشون بود تک فرزند باشند.

وای من ۳۳ام هنوز بچه اولمم نیومده چشم انتظارشم، اولی بیاد بعدیا رو دونه دونه دونه همینطور میارم فقط. ...

انشالله دامنت سبز بشه به زودی 

ولی اولی که آوردی میگی همین یه دونه واسه هفت نسل بعدم بسه🤭

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
اشتباه کردم همش امسال سال بعد تا سنم رفت بالا

منم ۴۰ سالمه موندم چه کنم یه دختر ۵ساله دارم   اصلا حوصلشو ندارم  از یه طرف بادم میفته به شب بیداری و کولیک و اه  میگم مگه دیوونم الان راحتم هر گلی به سرم زد اولی دومی میزنه   از یه طرفم میگم بیارم  در هر صورت دیگه مغزم قد نمیده 

من دخترمو تو بیست ویکسالگی دنیا آوردم و چارده سالگیش اقدام کردم برای بچه دوم و الان بچم نه ماهشه..سی وشش سالمه

حوصله و درکی که الان دارم اصلااا قابل مقایسه با دخترم نیست..الان خییییییلی کم پیش میاد عصبی شم ولی اونزمان افسردگی گرفتم و اصلا درکی از بچه داری نداشتم

خیلیا تو چهل سالگی مثل شما برای بچه ی دوم سوم یا چهارم دل دل کردن بچه نیاوردن، الان پنجاه سالشونه جای اینکه بچشون راهنمایی باشه،  تو حسرتش موندن

میخوای بیار و لذتشو ببر جای باقیات و الصالحاتت باشه، میخوای بمونو حسرتشو بخور 

بنظرم خوبه اتفاقن حوصله آدم بیشتر از دوره ۲۰ سالگیه واسه بچه من ترجیح میدم ۳۵ به بعد بچه بیارم قبلش ...

بعدشم دیگه توانش و اعصابش نداری🤭🤭😉

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
مادر من ۴۳ سالش بود برادر کوچکم را باردار شد دهمین بارداریش بود و‌ناخواسته ،اصلا حوصله اش را نداشت ، ...

بعد از ده تا بارداری و ناخواسته معلومه حوصله نداره 

خیلی فرق میکنه با کسی که. با برنامه ریزی و بچه اول و دوم میاره تو ۴۰

ببین اینا چی ان که بِینِشون این منِ تیکه پاره آدم ترینم ...
بعدشم دیگه توانش و اعصابش نداری🤭🤭😉

تو ۴۰ واقعن آدم توان نداره ؟؟

الان  ۴۰ تازه ازدواج میکنن 

قدیمی ۴۰ سالگی طرف نوه هم داشت 

الان فرق کرده زندگی ها

ببین اینا چی ان که بِینِشون این منِ تیکه پاره آدم ترینم ...
تو ۴۰ واقعن آدم توان نداره ؟؟الان ۴۰ تازه ازدواج میکنن قدیمی ۴۰ سالگی طرف نوه هم داشت الان فرق کرده ...

چون زمانه فرق کرده میگم

من 35 سالمه، شاغلم وقتی میام خونه کارهای خونم هست و خسته هستم نمیتونم اونجور که سنم کمتر بود و برای بچه های داداشم وقت میذاشتم و بازی می‌کردم و شعر و قصه واسشون میگفتم واسه بچه خودم وقت بذارم، اونقدر با بچه های فامیل بازی می‌کردم که همه حسرت مامانی مثل من داشتن 

ولی بمیرم واسه دخترم، الان اصلا ذهنم واسه بازی بابچه یا قصه و شعر یاری نمیکنه

مادرشوهرم با 60 سال سن بیشتر با دخترم بازی میکنه و وقت میذاره، چون خانه دار بوده و فقط بچه داری میکردن، اعصاب و توان بیشتری دارن