2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ربطی ب این چیزا نداره ادمی ک ب روز باشه تو هر سنی شامل این حرف نمیشه

راستش من اصلا این حرف قبول ندارم

هرچیزی سن و سال خودشو داره

چطوری ب کسی 18 17 سالشه میگیم وقت بچه دار شدنت نیست 

خب اونم میتونه بگه من تواناییشو دارم بلندم ...همونجوری اون در حق خودشو بچه ظلم میکنه اینم همینجوریه 

شدنی هست ولی عاقلانه نیست 

فقط 23 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیار عزیزم.‌قبلا همه سن پایین ازدواج میکردن و دیگه اختلاف همه بچه ها با پدرمادراشون کم بود و اگ کسی چهل به بعد بچه دار میشد میگفتن تفاوت سنی زیاده..ولی الان سن ازدواج بالا رفته خیلیا تازه چهل سالگی ازدواج میکنن پس دیگه بیست سال دیگه پدرومادر اکثر بچه ها سنشون بالاس و اینجور نیس که مقایسه کنن و افسرده شن..الان خیلیا هفتادسالشون ولی ظاهرو روحیشون از ماها خییییلی عالیتره ..الان میبینی رابطه بچه ها با پدربزرگ مادربزرگشون چقد بهتره؟چون حوصله اونا ودرکشون بالاتره

بنظرم بیار 

الان سن ازدواج رفته بالا دیگه چیز غیرعادی نیست تو این سن بچه دار شدن 

من شش سال جلوگیری کردم خودم بچه نخواستم الان که سه تا دارم همش پشیمونم بابت اون روزا و میگم کاش زودتر میاوردم 

بحران داریم، چه بحرانی! بحران آب💧جنگ بعدی جنگ آبه💧ایران کشوری کم آب است💧عاجزانه خواهش میکنم در مصرف آب صرفه جویی کنید🙏

بنظرمن سنتون بالاست و حوصله بچه داشتن تو سن بالا سخته، بعد شرایط مالی تون خیلی خیلی مهمه، بچه ها الان هزینه هاشون خیلی بالاست، من خودم ۳۳ سالمه یه دختر ده ساله دارم ولی واقعا در خودم توان فرزند دوم رو نمی بینم.

ولی عزیزم اینجا رو جدی نگیر زمین تا آسمون با جامعه فرق داره سن ازدواج و بچه دار شدن هنوز مثل زمان مادربزرگ هاست یه بار یکی تاپیک زد ۲۵ سالگی برای بارداری اول چطوره همه اومدن گفتن دیره....

اگر روزی از خاورمیانه پرسیدند بگو خاکی بود که افغانش به ایران می‌گریخت ایرانی اش به ترکیه ، ترکش به سرزمین سبز ها و بور ها ....که رفتن های ما هجرت نبود گریز بود ، سفر نکردیم کوچانده شدیم ، بگو از مرگ به آوارگی پناهنده شدیم.از خفت به بی وطنی!
نه یه دختر ۸ ساله هم دارم.والله الان تو کلاس دخترم، من از همه ی مادرا به روزتر و فعالترم . یعنی چی ۶ ...

اره الان مثل قدیم نیست 

سن ازدواج و بچه هم رفته بالا 

ببین اینا چی ان که بِینِشون این منِ تیکه پاره آدم ترینم ...
واقعا تو این گرونی و اوضاع خراب مملکت به چی دلتون خوشه به بچه دوم فکر میکنید؟

دیگه هرکسی خودش می‌دونه حتما در توان خودشو و خانوادش می بینهگه تصمیم گرفته 

بحران داریم، چه بحرانی! بحران آب💧جنگ بعدی جنگ آبه💧ایران کشوری کم آب است💧عاجزانه خواهش میکنم در مصرف آب صرفه جویی کنید🙏
اشتباه کردم همش امسال سال بعد تا سنم رفت بالا

پس دومی را بیار حتما

دور از جون شما باشه مادر من 40 سالگی داداشم را به دنیا آورد و متاسفانه 52 سالگی فوت کردن، اگر برادرم نبود پدرم از تنهایی دق میکردن و حتی خود من شاید تحمل اون شرایط برام خیلی سخت میشد

من چون مادر و خواهر ندارم برام سخته چون الان بچم کوچیکه درعین حال میترسم سن خودم بره بالا و دیگه توانش نداشته باشم

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹

ب نظرم علاوه بر شرایط جسمی و روحی و اعصاب و مالی خودتو خونوادت باید شرایط مملکتم بسنجی. والا من انقد عذاب وجدان میگیرم ک بچم ب خاطر این هوای کصافط و انواع ویروسا همش تو خونه اسیره. اینم شد زندگی آخه ک یکی دیگه رو هم بخوای بیاری. درگیرش کنی

عزیزم مادر من کودک همسر بود زود با فاصله ی سن سال من و خواهرم به دنیا اومدیم،تو سی سالگی با یازده سال فاصله ی سنی از من سن برادرام دنیا اومدن،خدایی الان راضی نیس 

کل عمرش رفته واسه بچه ها میگه کاش اوناروهم با فاصله کم میاوردم

هر جا بخواد بره دلش پیشه بچه هاست باید زود برگرده اونا مدرسه دارن غذا میخوان هزارتا چیز دیگه