2777
2789
ببین عزیزم من تاپیکای دیگتم خوندمکلا یمقدار طرز فکرت مشکل داره، ناراحت نشو دارم حقیقت رو بهت میگم اگ ...

نه من یکم اولا ساده ام و سنم پایبنه خانوادمم هر چی بگم طرفداری شوهرمو میکنن

ولی اونا چتدین نفرن همه هم سن بالا و پشت هم 

الان بگو چیکار کنم توروخدا 

فقط زیاد آبرو ریزی نشه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین تنها راهکاری که به ذهنم میرسه اینه بری سر کار (البته اگه نمیری)دوتا مزیت داره یک اینکه از اونا ...

کار اینطوری که نمیزاره برم 

تحصیلاتمم فعلا تموم نکردم 

امیدم به دانشگاهه قبول بشم به همون بهونه اول خودم برم 

خب چیکار کنهمن اگه شاغل نبودم کلی مجبور بودم برا مادرشوهر کار کنمب ایشونم همین پیشنهادو دادم بلکه ول ...

مرد با مرد فرق داره خانواده با خانواده فرق داره شرایط با شرایط فرق داره الان اسی بره سر کار قطعا میدونن بخاطر اون دوتاست که رفته

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

کار اینطوری که نمیزاره برم تحصیلاتمم فعلا تموم نکردم امیدم به دانشگاهه قبول بشم به همون بهونه اول خو ...

فک کنم زیر ۲۰ سالم هستی

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

بگم واقعا بگم با طلاقم بده یا از این ساختمون بریم ولی فعلا نگم که فکر کنه بخاطر اون دوتاس

تو همه راه هارو امتحان کن تهدید به طلاق رو بزار مرحله اخر

الان چیکار کنم اینو بگو دعوا راه بندازم برم خونه بابام فردا چیکار کنم

قهر و دعوا نداره که باهاش حرف بزن بگو اگه هدف و قصدت نگهداریشونه از الان جدا شیم هرکی بریم دنبال زندگیه خودمون چون من از قبل عقد رو حرفاتون حساب کردم اگه نمی تونین رو حرفتون بمونین هرکدوم بره  دنبال زندگیه خودش . 

بگم واقعا بگم با طلاقم بده یا از این ساختمون بریم ولی فعلا نگم که فکر کنه بخاطر اون دوتاس

اصلا لازم نیس یواش یواش بگی و ملاحظه شو بکنی بگو اگه خواهر برادرتو بندازی گردن من ، از همین الان میگم که من نیستم بگو خیلی بدم میاد پخمه حساب بشم

. بعضی وقتا باید روی دیگرتو به آدما نشون بدی چون اگه همه دختر مهربون و سربراه و آسون بشناسنت کلات پس معرکس  ولی اگه ازت بترسن دست و پاشونو جمع میکنن

در هر حال این نظر منه بازم خودت میدونی