2777
2789
تا اونموقع چیزی نگم یا برم قهر بعد برم

اگر جرو بحثتون شده برو قهر یا بزار موقعیت حاد شد برو.بالاهره اینا حربس دیگه

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

قهر و دعوا نداره که باهاش حرف بزن بگو اگه هدف و قصدت نگهداریشونه از الان جدا شیم هرکی بریم دنبال زند ...

میخواستم اومد خونه بگم بعد گفتم اول برم پیش دعا نویس. نشد بگم 

دعا نویس خوب سراغ ندارین هر چی بخواد بهش میدم فقط کار من رو ردیف کنه

جادو کنم چی بهتر نیست یا اول اونو امتحان کنم نشد قهر و طلاق؟

طلاق ن مگه نقل و نباته 

هیچ موقع سقفی ک ساختین و خراب نکنین مگر در شرایط حاد....جادو من ی نفر اصلا اعتقاد ندارم بازم خودتون میدونید....من بیشتر واقعیت قبول دارم قهر و نبودن تحت فشار قرار دادن باعث میشه طرف متوجه شه شما چقدر ناراحت و اذیت هستید و ب خودش بیاید باز این نظر منه چون من خودم از طریق ی قهر هدفی ک ۸سال خاستم نتونستم بگیرم اینجور با تحت فشار گذاشتن گرفتم تازه با منت تو سر شوهرم قرار دادن

میخواستم اومد خونه بگم بعد گفتم اول برم پیش دعا نویس. نشد بگم دعا نویس خوب سراغ ندارین هر چی بخواد ب ...

عزیزم بنظرم از بیکاریه برو سرکار هنوز این اتفاق نیفتاده شما بفکره حل مسیله ای بزار اتفاق بیفته‌ بعد ببین پرستار میگیرن یا نوبتی نگه میدارن یا شوهرت میره خونشون میمونه برا نگهداریشون. شاید اصلا هیچ زحمتی گردنت نیفتاد

جادو چیه دختر فتنه ننداز تو زندگیتبا سیاست پیش برو حل میشه، سرتم با کار و درس شلوغ کن تا به دردشون ن ...

امشب گفتم بهش تصمیمیت جدیه که منم تکلیفمو بدونم که بدونم باید چه تصمیمی بگیرم 

گفت آره جدیم 

بعد فهمید منظورم طلاق بود و اصلا از حرفش برنگشت 

بعدش فعلا خودم حرفو عوض کردم

بنظرت برم کلا خونه بابام این که خیلی جدیه