2777
2789

ببین عزیزم من تاپیکای دیگتم خوندم

کلا یمقدار طرز فکرت مشکل داره، ناراحت نشو دارم حقیقت رو بهت میگم اگرچه تلخ باشه... اینطور که من متوجه شدم قدرت تصمیم گیری و حل مسئله رو نداری ، راهکارای اشتباه به ذهنت میرسه، اخرشم کار خراب تر میشه... درحالیکه پیش خودت فکرمیکنی راهکارت درست بوده پس چرا اینجوری شد چه بد شانسی...!!

نه عزیزم ،یمقدار ساده ای... ساده فکرمیکنی ساده تصمیم میگیری، برا همین ضربه میخوری

و متاسفانه با خانواده ای وصلت گردی که برخلاف خودت ساده نیستن، فکرشون خوب کارمیکنه، حساب همه‌چیو کردن

درواقع شما هوش هیجانیت پایینه، ولی اونا هوش هیجانیشون بالاست (هوش عاطفی اجتماعی).

الانم حالا که تاپیک زدی پس به نظر بچه ها گوش بده، آدمی مثل تو باید همیشه تو کاراش با چندنفر بالاتر از خودش مشورت کنه، یا گوش بده به حرفاشون و عملی کن، یا اگر میخوای دراخر راهکار خودتو اجرا کنی پس دیگه تاپیک نزن وقت این بندگان خدارم نگیر

احساساتو بذار کنار دخترمحکم بگو نمیتونم تماماونا میبینن تو زود باهاشون راه میای دیوار کوتاه تر از شم ...

الان فعلا ما نگه نمیداریم 

من میخوام برم از این ساختمون 

بنظرت امشب بگم به شوهرم که یا میریم یا بریم دادخواست طلاق بدیم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فقط بره از این ساختمون دبگه همه چی حله ولی نمیاد امروز میگفت چرا نمیگی هر جا رفتیم این دوتارو هم ببر ...

بگو من تازه عروسم حالا حالا باید خوش بگذرونم اون دوتا رو کجا بندازم پشت خودم ببرم..

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

نمیخام نگرانت کنم اما نکنه ژن بچه معلول ب بچه شما هم‌لنتقال پیداکنه؟

منم از همین خیلی میترسم 

قبل عقد و عروسی گفتم بریم آزمایش ژنتیک بدیم گفت بزار بعد عروسی 

الان هم نمیاد میگه بیخیال 

منم فعلا نزاشتم حامله بشم 

اما بقیه نوه ها مشکلی ندارن

ببین تنها راهکاری که به ذهنم میرسه اینه بری سر کار (البته اگه نمیری)

دوتا مزیت داره یک اینکه از اونا دیگه نگهداری نمیکنی به هر صورت و بهونه خوبی داری

دو اینکه بعد هی تو گوشش بخون مسیر سخته مسیر دوره 

خطرناکه بریم یجا نزدیک کار من خونه اجاره کنیم

نه زمین واسه ساخت هم خودش داره هم باباش

اگرم باهت زندگی نکنن تاثیرش تو زندگیت هست.

اصلا همیچین ازدواجی اشتباهه.

ببخشید رک گفتم

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

ببین تنها راهکاری که به ذهنم میرسه اینه بری سر کار (البته اگه نمیری)دوتا مزیت داره یک اینکه از اونا ...

مگه میخاد بچه گول بزنه

توام بگو ما هم گفتیم اینارو نگه نمیداریم

وای نه اینطور رک بگم یهو آهشون بگیره بدبخت و بیچاره بشم خداس نکرده بچه های خودم اونطور بشن 

من میخوام قبل هر دعوایی شوهرم خودش راضی بشه بریم از این ساختمون 

ولی با زبون خوش نمیاد راهکار بدین واسه این 

پیش جادوگر برم 

عزیز اگر شوهرت پسر آخریه پس قطعا تورو واسه همین خواستن کلا ک از پدر و مادر خواهر و برادر معلولش نگهد ...

آره بخدا خریت کردم خرم بخدا خر 

الان چه خاکی بریزم تو سرم 

بخدا هر روز اونقدر فکر میکنم سرم سوت میکشه

وای نه اینطور رک بگم یهو آهشون بگیره بدبخت و بیچاره بشم خداس نکرده بچه های خودم اونطور بشن من میخوام ...

ما هرچی میگیم که شما موافق نیستید.

خودت داری راهکار میدی دیگه برو پیش جادوگر

داره رک و پوست کنده میگه چرا نمیگی این دوتارم با خودمون ببریم خو میگفتی برا اینکه مجلس خواستگاری گفت ...

الان چیکار کنم اینو بگو 

دعوا راه بندازم برم خونه بابام فردا 

چیکار کنم