2777
2789
عنوان

تککک فرزنداااااااااا

| مشاهده متن کامل بحث + 513 بازدید | 59 پست

من تک فرزندم واااااااااقعااااا خــــــــــــــــــــــــــــــــــیــــــــــــلیییییی خوشحالم که تکم خیییلیییییییی زیاااااادددددد

@دخترکباهوش سابقم🗿🍻 فکرنمیکردم ی روز بخوام تعلیق شم؛ خلاصه ک کاربری یه ساله ام ب فنا رفت ولی برگشتم پیشتون با گودرت بیشتر😌

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم تک فرزندی و چند فرزندی در جای خودش معایب داره، میدونید چقدر چند فرزندا از برادر و خواهر ضربه خ ...

یه مثالش مادره خودم که حرص تمامش از برادر خواهراشه

ولی بازم در آخر یکیو داره باهاش تااا یه حدی درددل کنه بره خونش یکی که از خانوادش باشه 

ولی من چی کیو دارم

ولی تک بودن سخته نه تو بچگیت همبازی داری نه تو بزرگیت کسی باشه که هواتو داشته باشهپدر مادرم هستن ولی ...

خودم تک فرزندم ولی همش دور و ورم بچه ها بودن 

زیاد تنهایی تو بچگی اذیتم نکرد

الان ولی خیلی اذیتم

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

عزیزم منم خواهر دارم ولی تنها هستم 

هر بار از خواهرم کمکی چیزی خواستم ازم دریغ کرد کلا شخصیتش منفعت طلب و خودخواهه منتهی من دیگه با تنهاییم کنار اومدم و دوسالی میشه قیدشو زدم 

باید بتونی رو خودت کار کنی و زیاد به چیزی فکر نکنی 

از یه سنی به بعد مشکلات آدم فقط مال خودشه نه خواهرش کمکمش میده نه حتی پدرمادرش 

یدونه بزایی تیکه تیکه میشی‌‌ حرفتو پس میگیذی 🦥

دقیقا

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

والا من دو تا بچه دارم ، دخترم دائم میگه خونه خلوته ، چرا بازم نی نی نمیاری . حالا خودش و داداشش عین ...

عزیزززززممم🤣🤣😂خداا حفظشون کنه

بازم خوبه درستشم همینه حداقل بچه یه همبازی داشته باشه

من بچگیمم یه همبازی نداشتم همش تنها فوقش فامیلا یه موقع میومدن 

همین عقیده رو منم دارم 😂ولی ۳،۴تا میخوام

نه من همون یدونه رو میخوام

ولی بچهامون حتما خوشبخت میشن با وجود پدر مادرایی با این طرز فکر و اوپن مایندی

من تک فرزندم واااااااااقعااااا خــــــــــــــــــــــــــــــــــیــــــــــــلیییییی خوشحالم که تک ...

جدیییی خداروشکرر

ولی چرا😂دلیلشو بگو منم خووشحاال شمم

گاهی اوقات واقعا نیازمنده یه خواهر برادر میشم 

یه مثالش مادره خودم که حرص تمامش از برادر خواهراشهولی بازم در آخر یکیو داره باهاش تااا یه حدی درددل ...

گلم درد و دل خالی چه فایده داره وقتی کسی نتونه گره ای از کارت باز کنه چه بسا همون حرفا رو چندسال دیگه بزنن توسرش!!

آخرشم همه خواهر برادرا سر ارث و میراث به جون هم میفتن🤦🤦

بعدم یه جمله رو همیشه یادت باشه همیشه یه چیزیو واسه خودت اینقد گنده نکن که اگه مخالفش اتفاق افتاد حالت بد بشه 

مثلا خواهر برادر داشتن اونقدام مهم نیس 

ازدواج اونقدام مهم نیس 

بچه داشتن اونقدام مهم نیس 

تمام چیزی که مهمه اینه که تو باید بتونی تو هرچیزی تا جایی که درتوانته بهترین خودت باشی و از زندگی لذت ببری 

و اینکه هیچ وقتتتت خودتو با کسی قیاس نکنی