2777
2789
عنوان

تککک فرزنداااااااااا

| مشاهده متن کامل بحث + 513 بازدید | 59 پست

من تک فرزند نیستم ولی داداشمم بدردم نمیخوره😂

تو دنیای خودشه کلا... هیچوقت درد و دل نکردیم

اتفاقا آدم حرفاشو به غریبه‌ها راحت‌تر میگه

با طرف حال نکردی کات میکنی میره

ولی امان از خواهر برادری که باهاش نسازی

تنهایی اصلا به خواهر و برادر داشتن نیست

یه حس درونیه نه بر طبق آدمای اطراف

باید برای رفعش دنبال دلیل دیگه ای باشیم

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

من اصلا از خواهر داشتن خوشم نمیاد ، خداروشکر خواهر هم ندارم 

ولی یه داداش دارم که سگ و گربه ایم ولی خیلی خوش میگذره 

از دیروز رفته خونه اقاجونم اینا ، الان بهش زنگ زدم گفتم شب بیا خونه خودمون ، بعد وقتی هم که بهم میرسیم می‌زنیم تو سر و کله هم 🤣🤣🤣

جسمی در اینجا، قلبی در آنجا و خیالی بسیار دور.../ ✓کتاب بخون✓بازی های فوتبال اروپا رو ببین ✓فیلم جنایی ببین ✓برو سینما و شهربازی و عشق و حال ✓اخر شب هم با آهنگ بخواب 👈ولی احساست و به بقیه نسبت نده 😉عشق یعنی نگاه فلسفی داستایوفسکی به دنیا /جام‌های قهرمانی بارسا و یووه /فیلم های نولان و کامرون /وقتی سوار اسکیت یو شدی و جیغ میزنی/وقتی ذغال دستته و تابلو می‌کشی  /حس خوب آهنگ های ادل و در آخر هم وقتی سوار تاب اسکای شدی و خورشید داره غروب می‌کنه 🌞💫🪐 ❌درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود حتی شما دوست عزیز ❗ when we were young.....

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تک فرزندی و چند فرزندی میتونه معایب داشته باشه و هم مزایا 

چ بسا خواهر برادر هایی ک کمتر از دشمن نبودن برا هم 

ک ارزشون بود بود کاش  تک فرزند بودیم 

و تک فرزند ها هم مشکل تنهایی دارن . 

آدم هر چی میخواد باشه ؛باشه ولی خوب باشه 

تک فرزند دیدم راصی بودم 

چند فرزند هم دیدم راضی بوده 

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣(امضای اول) هر دوستی که اینجا دارم یا هر کس که کاری باهام داره من ی مدت خیلی طولانی نمیخوام دیگه بیام چون هدف های خیلی زیادی دارم و باید به تک تک شون برسم 😁امروز ۲۰ دی سال ۴۰۳ هست ساعت ۱۵:۰۰❤🍒

دقیقا اول از همه هم رسومات و عقاید.....جمع می کنیم.

دقیقا

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

عزیزم تک فرزندی و چند فرزندی در جای خودش معایب داره، میدونید چقدر چند فرزندا از برادر و خواهر ضربه خ ...

بنظرم کسی که روحیه ضربه پذیر داره بالاخره ضربه می خوره. خواهر برادر هم نداشت بالاخره توی مهد کودک. مدرسه. دانشگاه. اجتماع ضربشو میخوره

به هیچ وجه من عاشق تک فرزند بودنمم تمام زندگیم لذت بردم صدبارم به دنیا بیام دلم نمیخاد خواهر یا برادر داشتم خداروشکر که داداشم همون موقع تو شکم مامانم سقط شد

❌❌اقایون بدبختِ حقیرِ اوبیِ خاله زنکی که اومدن تو سایت بارداری حق گذاشتن کامنت ریپلای لایک و درخواست دوستی ندارن❌❌

کیاا

پدر مادرت

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!