2777
2789
عنوان

حس ششم هستم واقعی فقط بیست نفررررررر

| مشاهده متن کامل بحث + 969 بازدید | 147 پست
تا وقتی درگیر این باشی ک پیام میدخ یا نه نمیده؛؛؛؛میخواددد باهات بازی روانی کنخ ک پیام نمیده..توهم ب ...

نگفتی حسش بهم چیه گلم 

میومیوی نانازم 😄💖 بعضی وقتا یه حس انقد خوبه که ....نمیتونی راجبش حرف بزنی...🌼🌸حتی نمیتونی بهش فکر کنی...فقط گیجت میکنه !                                 از این گیج شدنا واسه هممون آرزو میکنم 😍💕

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بنظرتون بهم حس داره؟ در حد کراش و دوست داره باهام بره تو رابطه؟ حستون دربارش چیه؟

ن عزیز.احساسم میگه اون حس خاصی ب شما نداره این ساخته ذهن شماست.جلوی ذهنتونو بگیرید تا لطمه نخورید

کیستند اینان رفیق نیمه راه! وقت جانبازی ب کنج خانه ها!وقت جنگ امد تماشاگر شدند صلح امد لاله پرپر شدند.يا علي! بار دگر اعجاز كن مشت‌هاي كوفيان را باز كن  

تا وقتی درگیر این باشی ک پیام میدخ یا نه نمیده؛؛؛؛میخواددد باهات بازی روانی کنخ ک پیام نمیده..توهم ب ...

وفاداره بهم ؟ قلبش مال منه؟

میومیوی نانازم 😄💖 بعضی وقتا یه حس انقد خوبه که ....نمیتونی راجبش حرف بزنی...🌼🌸حتی نمیتونی بهش فکر کنی...فقط گیجت میکنه !                                 از این گیج شدنا واسه هممون آرزو میکنم 😍💕

گلم چند دفعه خوندم برات حس شوهرم بمن ؟ مرضیه طلاق داره ؟ اگه اره کی

لطفا منم جواب بده من چه ماهی باردارمیشم و جنسیتش چیه8

ب زودی احتمال متولد بهار یا اولای تابستون باشه بچتون و ب احتمال زیاد دختره

کیستند اینان رفیق نیمه راه! وقت جانبازی ب کنج خانه ها!وقت جنگ امد تماشاگر شدند صلح امد لاله پرپر شدند.يا علي! بار دگر اعجاز كن مشت‌هاي كوفيان را باز كن  

گلم چند دفعه خوندم برات حس شوهرم بمن ؟ مرضیه طلاق داره ؟ اگه اره کی

طلاق نداره اگ اهرم فشاری روش نزارن.

شوهر شماهم دوستت داره ولی بروز نمیده بهت بخاطر حفظ ابهتش

وفاداره بهم ؟ قلبش مال منه؟

خوش باور نباش دختر....هنوز خیلی مونده تا قلبش مال تو بشه ولی بهت میل داره