2777
2789
عنوان

دلم برای دوران مجردیم تنگ شده

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 48 پست
چرا اخر تاپیک با اولش همخوانی نداشت؟😑😂

اخه همینجور داره صدام میزنه خنده ام گرفت آخرش

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
شوهرت خوبهچی میخوای ازاین زندگی لااقل بروکنارش بخواب

آخه همه زندگی فقط داشتن همسر خوب نیست برای شاد بودن به خیلی چیزهای دیگه هم احتیاج داری که من ندارم

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مگه ادم باکارای خونه خسته میشه

من خیلی خسته میشم

اخه همینجور داره صدام میزنه خنده ام گرفت آخرش

عزیرم داری اشتباه زندکی میکنی

داری مثل یه زن خونه دار زندگی میکنی ، تازه بیشتر از اونم کار میکنی

کسی که سر کار میره هم شوهرش نصف کارای خونه رو باید انجام بده هم خود خانم باید مقداری از درامدشو صرف گرفتن مستخدم و مواد غذایی اماده کنه

انقد گیر میدن اتقد غر میزنن اسیریم فق‌ مث‌خر کار میکشن ازمون‌‌ کاش میرفدم سر زندگیم از دسشون‌خلاص می ...

عزیرم الهی ازدواج کنی به رودی و زندگی مشترک خوب و عاشقانه ای داشته باشی

عزیرم داری اشتباه زندکی میکنیداری مثل یه زن خونه دار زندگی میکنی ، تازه بیشتر از اونم کار میکنیکسی ک ...

دلم نمیاد همسرم کمکم کنه

دلمم نمیاد کسی رو بیار کارهای خونه رو انجام بده روم نمیشه کسی کارهام رو انجام بده و من بهش پول بدم

حاضرم پول رو همینجوری بهش بدم ولی اصلا دلم نمیاد از یه انسان بخاطر خودم کار بکشم

شما که شغلت کارمندیه یه جوری گفتین فک کردم صبح تا شب سرکاریناتفاقا خانومای کارمند نسبت به بقیه مشاغل ...

نه ولی تو خونه هم باید کارهای کلاس و مدرسه رو انجام بدم

خیلی سخت نگیر

میدونم عزیزم

فقط خواستم یکم درددل کنم ببخشید

دلم نمیاد همسرم کمکم کنهدلمم نمیاد کسی رو بیار کارهای خونه رو انجام بده روم نمیشه کسی کارهام رو انجا ...

اون انسانم به مولای شما احتیاج داره

یعنی چی دلم نمیاد از شوهرم کار بخوام🙁😑

واقعا راسته میگن وضعیت زندگی هرکسی نتیجه تفکرات اونه نه خدا و قسمت و اطرافیان

فداتشم به خاطر خودت میگم که خودتو اذیت نکنی💗🌱

قربونت عزیزدلم 

میدونم ممنونم از مهربونیت

اون انسانم به مولای شما احتیاج دارهیعنی چی دلم نمیاد از شوهرم کار بخوام🙁😑واقعا راسته میگن وضعیت زن ...

آره واقعا دست خودم نیست

حاضرم پول رو همینجوری بهش بدم ولی دلم نمیاد بخاطر پول کار بکنه اونم برای من

همسرمم که اصلا روم نمیشه بهش کار بگم ولی خودش گاهی کمکم میکنه

آخه همه زندگی فقط داشتن همسر خوب نیست برای شاد بودن به خیلی چیزهای دیگه هم احتیاج داری که من ندارم

مثلاچی 

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم