2777
2789
عنوان

دلم برای دوران مجردیم تنگ شده

412 بازدید | 48 پست

از شنبه تا چهارشنبه سرکار و کارهای خونه و درست کردن ناهار و شبم رسیدگی به خونه مامانم و درست کردن شام برای خودم ومامانم

فقط روز پنج شنبه خونه هستم که اونم از صبح تا شب باید کارهای خونه رو انجام بدم و کارهای مدرسه را برای شنبه انجام بدم

جمعه هم از وقتی بیدار میشم برای ناهار میرم خونه مامانم و تا شب 

شبم میرم خونه مادرهمسرم که هردوتا خونه هم(خونه مامانم و خانه مادر همسرم) نمیشینم همش مشغول کارم

اصلا نمی فهمم زندگی یعنی چی؟

دلم برای مجردیم تنگ شده دلم برای اتاقم تنگ شده با خیال راحت برم تو اتاقم درس بخونم با دوستهام بریم بیرون خوش بگذرونم قرار بذاریم بریم کلاس، سینما

بدون هیچ فکر و خیالی بدون دغدغه زندگی و کار 

چه میدونستم زندگی اینقدر سخته🥺

کاش تو نبرد بین مامان و بابام که بابام نمیخواست من ازدواج کنم و مامانمم میخواست هرطور شده من ازدواج کنم و هر روز خونمون جنگ بود بابام پیروز میشد و من ازدواج نمیکردم ولی متاسفانه مامانم برنده شد😭

خداروشکر از همسرم راضیم و مرد خوبی نصیبم شده ولی خستم از زندگی

الانم از صبح که بیدار شدم اینقدر کار کردم دارم از خستگی میمیرم اعصابم بهم ریخته

همسرم اومده ناهار خوردیم هرچی التماسم کرد دنبالم کرد گفت یه دقیقه بیا کنارم بخواب تا من خوابم ببره عادت داره من کنارش باشم تا خوابش ببره منم نرفتم😂

الانم همش داره از تو اتاق خواب صدام میزنه خنده ام گرفته

میگم من نمیام خودت بخواب😁

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

والا مام مجردیم هیچ زندگی‌نمیکنیم‌کاش یکی‌بود میگرفت میبرد ماره

هرکی چیزی رو که نداره میخواد

منم آرامش مجردیم رو میخوام

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
شوهرت ک خوبه دیگه از میخای از زندگی؟

نمیدونم مثل مجردی شاد نیستم

عین‌کوزت ت خونه حمالی میکنیم‌‌ و غر غر ننه بابا

عزیزم باور کن هر کدوم سختی های خودش رو داره

ولی من مجردی شاد بودم

شوهرت خوبهچی میخوای ازاین زندگی لااقل بروکنارش بخواب

مگه ادم باکارای خونه خسته میشه 

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم
شل بگیر عزیزم زندگی مزخرف تراز این حرفاست یکم واسه خودت زندگی کن

چه جوری اخه

عزیزم باور کن هر کدوم سختی های خودش رو دارهولی من مجردی شاد بودم

انقد گیر میدن اتقد غر میزنن اسیریم فق‌ مث‌خر کار میکشن ازمون‌‌ کاش میرفدم سر زندگیم از دسشون‌خلاص میشدم