2777
2789
عنوان

چرا نمره های دوستم ازم بیشتر میشه

141 بازدید | 20 پست

دهمیم تجربی

ازونجایی که خیلی کله شقم ازش نمیپرسم

حسودیم بهش نمیکنم

سوال شده برام

جفتمون در طول ترم میخونیم من سر کلاس میفهمم اون تو خونه

من تست میزنم

ازمون میدم 

من درسامو شبه امتحان جمع کردم و فقط سوال حل میکنم

اون تازه جزوه یه فصلو ساعت سه شب ازم میگیره

همیشه هم نمره هام داغونه و اون عالی

استرسم کمه اخه

چیکار باید بکنم

من خیلی مهربون و صبورم اما اگه تو تاپیک یا ریپلای چرت و پرت بهم بگی میشورم میذارمت کنار🙏

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به دوستت کاری نداشته باششما میگی نمره های خودت داغونه، یعنی تسلط ندارییه قسمت درس خوندنت مشکل داره

وقتی تسلط نداشته باشم چجوری درسو برا خودم توضیح میدم

نمونه سوال تو خونه حل میکنم بدون غلط

ازمونام درصداش خوبه

کاری به اون ندارم اولشم گفتم سوال شده واسم چیکار باید بکنم

من خیلی مهربون و صبورم اما اگه تو تاپیک یا ریپلای چرت و پرت بهم بگی میشورم میذارمت کنار🙏

ببین نمیدونم تو دقیقا توی فرجه ازمون چقدر تلاش میکنی. ولی خود فرجه خیلی خیلی مهمه. که توش واقعا نهایت تلاشت رو بکنی. حقیقتا کسایی که خوب تلاش نمیکنن و شب امتحان جمع میکنن برای کنکور زیاد موفق نمیشن ولی برای این مدل امتحانا چرا.

شب امتحانی نباش در طول هفته هم تست بزن هم تشریحی کار کن پنج شنبه جمعه رو بزار برای تکالیف و دروس مدرسه و تشریحی بقیه روز های هفته مرور و تست زدن . سعی کن درسی رو که معلم میده همون روز بخونی و مرور کنی بعد بری سراغ تست. وقتی یه درس رو خوندی اول سوالات تشریحی کار کن بعد تست بزن . مرور هم خیلی مهمه اگر مرور توی برنامه ات نباشه فایده ای نداره

تمرکز اون و هوشش خوبه حتما ادما باهم متفاوتن

من تا پارسال بیست بودم مثه اون امسال اومدیم دهم اینجور شدم

شب امتحانی نباش در طول هفته هم تست بزن هم تشریحی کار کن پنج شنبه جمعه رو بزار برای تکالیف و دروس مدر ...

دقیقا همه ی اینکارارو میکنم

و تا پارسالم نمره هام همه بیست بود اومدم دهم اینجوری شدم

گفتم که شب امتحان فقط سوال اصن درس نمیخونم

نمره امتحانات چنده؟ شاید توی تست زدن بیشتر تسلط داری تا امتحان تشریحی

اخه امتحان نهاییایه سال گذشته رو حل میکنم بلدم

کتابای فرمول بیست حل میکنم 

ریاضی ترممو شدم ۱۵.۵

فیزیک ۱۷

فعلا این دوتا نمره رو میدونم

ببین نمیدونم تو دقیقا توی فرجه ازمون چقدر تلاش میکنی. ولی خود فرجه خیلی خیلی مهمه. که توش واقعا نهای ...

ببین باورت نمیشه من الان فردا امتحان زیست دارم سه فصل

یه فصلو معلم رو هوا درس داد چون هی تعطیل شد

من هفته پیش سه تا امتحان عربی زبان شیمی داشتم تو یه روز عربی و زبانو جمع کردم بقیه فرجه رو نشستم یه فصل کامل زیست خوندم بقیه رم قبلا خونده بود مجدد خوندم الان دارم سوال حل میکنم

الان این نهایت تلاش نمیشه؟

درحالی که هیچکس از بچه ها اینکارو نکردن