2777
2789
عنوان

همکلاسی بیییییییفرهنگ

| مشاهده متن کامل بحث + 1274 بازدید | 108 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پسرایی که جنبه و فرهنگ دوستی با خانوما رو ندارن وقتیکه احساس صمیمیت میکنن اینجوری میشن ، یعنی حالیشون نمیشه چیزایی که به دوستای پسرشون میگن و شوخیایی که با اونا میکنن نباید با یه خانوم یا یه دختر بکنن کاریش نمیشه کرد درست تربیت نشدن بزار پای بی فرهنگیش و دیگه بلاکش کن خوبه که زودتر فهمیدی ممکنه بود اتفاقای زننده تری بیوفته 

پروفایلم یکم پیرزنیه ولی خودم یه دختر دانشجوی زمستونی ام 🛼🍪❄️☃️کاربری اولم سال ۹۸ به خاطر دفاع از واکسن ترکید :))🦦

پسرایی که جنبه و فرهنگ دوستی با خانوما رو ندارن وقتیکه احساس صمیمیت میکنن اینجوری میشن ، یعنی حالیشو ...

بخدا من ب این سلامم نمیکنم نمیدونم چرا همچین چرتی رو فرستاده

یه علامت تعجب با یه علامت سوال بفرست و بعد بلاکش کن 

اینجوری “!؟”

پروفایلم یکم پیرزنیه ولی خودم یه دختر دانشجوی زمستونی ام 🛼🍪❄️☃️کاربری اولم سال ۹۸ به خاطر دفاع از واکسن ترکید :))🦦

بگو تو کلاس می‌بینمت دیگه خواهشا خونه میام عکست نده

🤣🤣🤣🤣

اسی همینو بگو بهش 

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

میخواد باهات صمیمی بشه اما فرهنگشو نداره این ادما رو بلاک کنی بهتره

یه بنده خدایی چنین کاری میکرد 

بعدا فهمیدم چیزی که به نظرش بامزست رو بدون توجه به مخاطبش برای همه دایرکت میکنه 

به راحتی آنفالوش کردم و تمام  شما هم همین کار رو بکن یا کاملا نادیده اش بگیر 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.