2777
2789

۱۸۰درجه خیلی زیاده نمیتونم قبول کنم مسیری بره که به ضررش باشه انتخابهاش و تجربه بد داشته باشه سعی میکنم منطقی بارش بیارم تا بیشتر احساسی 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره فقط موفق باشه برام مهم نیست

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  

180 زیاده خدایی، بگم اره شعار دادم، اما کلا مادری هستم که خودم برای ارزوهای خودم تلاش میکنم و انتظار ندارم بچه هام ارزوهای من رو براورده کنن اونا به دنیا اومدن تا به هدف های خودشون برسن 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!

پدر و مادر من از من و خواهرم  آدمای منزوی و افسرده ساختن چون دوست داشتن مطابق میل اونا زندگی کنیم 

احساس میکنم اصلا مارو به خاطر خودمون دوست ندارن وگرنه هر پدر و مادری ارزوشون باید خوشحالی بچه شون باشه

خب دلخواه من اینه که موفق و خوشحال باشن

دلخواه همه پدرمادرا این نیست بعضی پدرا و مادرا بعضی شغلا رو عار میدونن و موفقیت تو اون شغلا رو دوست ندارن به خصوص برای دخترا

۱۸۰درجه خیلی زیاده نمیتونم قبول کنم مسیری بره که به ضررش باشه انتخابهاش و تجربه بد داشته باشه سعی می ...

میگه موفق و شاد باشه ها. چرا باید این به ضررش باشه

همتا اسم خـودمه♥
اصل بر خوشحالی و موفقیت بچه هام هست دستگاه کپی که نیستیم تا انسانهایی کاملا شبیه خودمون تحویل جامعه ...

کاش همه پدر و مادرا اینجوری فکر میکردن 

خیلی استعدادا رفتن زیرخاک بدون اینکه فرصت بروز پیدا کنن به خاطر خانواده های خودخواه و دیکتاتور