2777
2789
شما خودتون کدوم شغل دوست دارین؟

از همه ی این شغلایی که گفتم خوشم میاد مثلا گذر زمانو وقتی فیلم یا سریال میبینم یا آهنگ گوش میدم اصلا حس نمیکنم همینطور وقتی یه داستان جالب جنایی میخونم میتونم ساعت ها ادامش بدم ولی کارای دیگه برام کسل کننده و حال به هم زنه و زود خسته میشم 

آره مگه عروسکه ک دلخواه من باشه

ولی بعضی پدر مادرا فکر میکنن بچه شون زیردست اوناست و باید اوامر اونا رو اجرا کنه حس مالکیت دارن که اگه قراره مطابق میل من رفتار نکنه نباشه بهتره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ولی بعضی پدر مادرا فکر میکنن بچه شون زیردست اوناست و باید اوامر اونا رو اجرا کنه حس مالکیت دارن که ا ...

میفهمم همه ما خیلی جاها ب دلخواه پدرمادر رفتار کردیم اما خب شما میتونی دانشگاه بری کاری ک علاقه داری انجام بدی دیگ 

چندسالته؟

میگم چه نبایدی هاییه که افسرده کردههمسن دخترمه دخترت

خیلی روی رفتارش با خانواده و بچه های فامیل تمرکز میکردم و ازش انتظار داشتم همیشه بهترین رفتارها رو انجام بده، مثلا اگه با دوستاش اختلاف پیدا می‌کرد و ازشون گله می‌کرد می‌پرسیدم تو چکار کردی که اونا این واکنش رو نشون دادن؟ اونموقع فکر می‌کردم دارم رفتار درست و سازگاری با جامعه رو بهش یاد میدم ولی دخترم حس ناکافی بودن و ناامیدی از حمایت منو دریافت کرده.  با اینکه کلامی خیلی قربون صدقه اش میرفتم و بارها بهش گفته بودم که هر اتفاقی بیفته حمایتش میکنم ولی دخترم از رفتار و عمل من چیز دیگه ای برداشت کرده بودم 

الان مدتیه دارم سعی میکنم دیگه به اینکه آینده اش چی میشه فکر نکنم. فقط حمایتش کنم 😟

خدا از ماست، خدا با ماست، خدا امید برا فرداست. خدا با ظلم می جنگه، خدا مفهوم آزادی‌ست...

فکر نمیکنم دزد موفق و شاد داشته باشیم🤣

اون دزد یا آدم خلافکار هیچ وقت رضایت درونی از خودش نداره چون مفید و موثر نیست و ذات همه آدما مثل همه و دوست دارن مهم و موفق و مفید باشن 

اگرم شاد باشه شادی کاذبه و از افسردگی و رد دادنشه