2777
2789
عنوان

علت طلاقتون چی بود (علامت سوال)

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 40 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

والا از نظر خودشون عالین و ما مشکل داریم 😂

صب املت درست کردم براش بعد با قهر میگه تو هنوز بعد ۵ سال یاد نگرفتی چجوری من املتو درست میکنم

از همه جاش ایراد گرفت که اصلا صبونه نخوردم و بغض گلومو گرفته بود وقتی رفت سرکار انفد گریه کردم

امروز برقم،،کاملا رفته:(

صب املت درست کردم براش بعد با قهر میگه تو هنوز بعد ۵ سال یاد نگرفتی چجوری من املتو درست میکنماز همه ...

میافتی بیا خودت درست کن.

تو زیادی حساسی عین خودم

ماها باید یکم شل کنیم و ناراحت نشیم سر هرچیزی

فقط بخاطر روحیه ی خودمون

میافتی بیا خودت درست کن.تو زیادی حساسی عین خودمماها باید یکم شل کنیم و ناراحت نشیم سر هرچیزیفقط بخاط ...

بهش گفتم خودت درست کن از این به بعد صب زود رفتم نون تازه گرفتم با ذوق که صبونه بخورخ بره سرکار اینجوری زد توذوقم

کلا کارشونه یکی دیگه از اخلاقا بدشم همینه میزنه تو ذوق 

کلا ادمو به پوچی میرسونه

بهش گفتم خودت درست کن از این به بعد صب زود رفتم نون تازه گرفتم با ذوق که صبونه بخورخ بره سرکار اینجو ...

مردا انگار دوس دارن بزنن تو ذوق آدم بخدا

هیچیم روشون اثر نمیذاره

کم محلی قهر گریه هیچی

[QUOTE=367683815]مردا انگار دوس دارن بزنن تو ذوق آدم بخدا هیچیم روشون اثر نمیذاره کم محلی قهر 

ما اینجوری حساس و زودرنج اونا بی حسو بی ذوق 

هیچی سرجاش نیس

کاش یذره بیخیالی اونو من داشتم که تو ۲۲ سالگی موهام سفید شده

[QUOTE=367683815]مردا انگار دوس دارن بزنن تو ذوق آدم بخدا هیچیم روشون اثر نمیذاره کم محلی قهر ما این ...

آخی راست میگی.

ولی کم کم سعی کن توام بیخیال تر باشی

آتو دستش نده بیاد ببینه حالت خوبه و سرگرمی اونم شوکه میشه

و سعی میکنه کم کم رفتاراشو درست کنه.

آخی راست میگی.ولی کم کم سعی کن توام بیخیال تر باشیآتو دستش نده بیاد ببینه حالت خوبه و سرگرمی اونم شو ...

مرسی عزیزم تا ببینم چی برامون پیش میاد🥲