2777
2789
عنوان

علت طلاقتون چی بود (علامت سوال)

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 40 پست
خب شخصیتش اینجوریه تغییر که نمیکنه میگم چیکار کنم انقد اذیت نشمچن وقت پیش یکی میگفت اصن تو خونه باهم ...

نزار بقیه از زندگی ات بدونن...

معمولا درون گرا ها ادمها برون گرا رو دوست دارن 

بهتره همیشه خودت سر صحبت رو باز کنی و بخندونیتش

❤❤❤
بنظرم دلیل خوبی نیس برای طلاق!بشین کم کم باهاش حرف بزن و تو شروع کن محبتو.حالا مثل شوهر من کنترل گر ...

درسته منم نمیگه بده ولی من واقعا اذیت میشم 

حتا اجازه نمیده برم سرکار یا دانشگاه که سرگرم بشم

خانواده ازم دورن 

عصبی شدم هیچی دست خودم نیست احساس بدی دارم

امروز برقم،،کاملا رفته:(

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اخه مشکل اینجاست اجازه ندارم برم سرکار که حداقل سرم‌گرم کار خودم باشه اجازه نمیده درس بخونم

حتما مشکل مالی ندارن حتما نمیزاره کار کنی درس ازاول شرط نکردی باهاش 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

نزار بقیه از زندگی ات بدونن...معمولا درون گرا ها ادمها برون گرا رو دوست دارن بهتره همیشه خودت سر صحب ...

ببینین تو خونه ما اینجوریه که من حرف نزنم کاملاااا ساکت صدا از دیوار در نمیاد 

باید باهاش حرف بزنم تا یه کلمه حرف بزنه اونم خیلی کوتاه 

از زندگیم برا کسی نگفتم وقتی تو جمعای خانوادگی اصلا هیچ حرفی بامن نمیزنه اون طرف به حالت مسخره کردن‌گفت اصلا حرف میزنین؟

خودت دوستانه باهاش حرف بزن شاید واقعا ندونه داری اذیت میشی شاید به خیال خودش میگه داره آزادت میذاره ...

خیلییییی حرف زدم ینی مودم اینجوریه که یسره دارم حرف میزنم میگم اره پول بیاد دستمون اینجوری بشه وونجوری بشه

ببرا اینده اینکارو میکنم اونکارو میکنم 

بحث ازاد گذاشتنم نیست اخه من اجازه ندارم با دوستم برم بیرون یا حتا بذاره برم سرکار یا درس بخونم

حتما مشکل مالی ندارن حتما نمیزاره کار کنی درس ازاول شرط نکردی باهاش

درسو قرار بود بخونم ولی باردار شدم و نتونستم ادامه بدم الان که پسرم دو سالشه میخام ادامه بدم و نمیذاره

آهان خب این خوب نیست.میتونی کلاس هنری بری؟یا اینکه با دوستات رفت و آمد کنی؟

رفت امد که فقط تو خونه ما 

هیچ جا دیگ نمیشه

کلاس هنریم از بچگی به خیاطی علاقه داشتم میخام برم میگه باید خوته بابات این کارارو میکردی😐

تو برای خودت برو، بگو دکتر نوشته. همون عصبی شدن ات هم شابد ب دلیل کمبود محبته.

این عصبی بودن کار دستم داده بچمم داره مثه خودم زودرنج و عصبی میشه واقعا درموندم

یعنی بیرون نمیتونی با دوستات بری؟شوهر تو که از شوهر منم شکاک تره که!

تنهایی نمیتونم برم ولی خودش باشه میذاره 

با دوستاشم رفتیم مسافرت ولی خودم تنها برم نمیذاره 

هی خواهر دلم‌پرهههه یکی دوتا نیست اخلاقا بدشون

تنهایی نمیتونم برم ولی خودش باشه میذاره با دوستاشم رفتیم مسافرت ولی خودم تنها برم نمیذاره هی خواهر د ...

چرا مردا این مدلین آخه

حس میکنم مرد خوب خیلی کمه

منم دلم پره

شوهرم کنترل گر و زورگو و شکاک  میشه بعضی وقتا

چرا مردا این مدلین آخهحس میکنم مرد خوب خیلی کمهمنم دلم پرهشوهرم کنترل گر و زورگو و شکاک میشه بعضی و ...

ذات مرد:

درست نمیشن بخدا😶