2777
2789
عنوان

دارم غرق میشم

215 بازدید | 19 پست

شاید باورتون نشه 5 سال پشت کنکورم اینجا یه کاربر بود رهگذر اونم مثل من بود امسال قبول شد یه بار از دانشگاه  انصراف دادم الانم مرخصییم رشته چرت نمیخوام به خدا دیگه نمیدوم چیکار کنم قبول شم کلی دعا نذر نیاز هر کی رفت مشهد التماسش کردم گفتم برای منم دعا کن احساس پوچی بی مصرفگی دارم  مرده ی متحرکم خیلی حس مزخرفیه نگید ول کن یا برو یه کار دیگه حالم بدتر میشه 😭😭😭 کسی هست مثل من بعد چند سال قبول شده باشع ؟

عزیزم شرایطیِ ک خودت برا خودت درست کردی

رشته ات چیه؟ تجربی؟

من باردارم از ته قلبم برا موفقیتت دعا میکنم

🙏🙏🙏

اگر خواستی چیزی را پنهان کنی ،لای یک کتاب بگذار ، این مردم کتاب نمی خوانند.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

برای هرچیز با ارزشی باید تلاش کنی و صبور باشی تا نتیجه بگیری

اگر رشته خاصی مدنظر داری تلاشتو بیشتر کن قطعا قبول میشی

اگر تا الان برات اتفاق نیوفتاده دلیل نمیشه هیچوقت اتفاق میوفته و اینکه فک نکن رد شدی پایان دنیاست 

عزیزم شرایطیِ ک خودت برا خودت درست کردیرشته ات چیه؟ تجربی؟من باردارم از ته قلبم برا موفقیتت دعا میکن ...

تجربیم  به سلامتی به دنیا بیاری عزیزمم خیر و برکت باشع تو زندگیت ممنونم ازت 😭😭🧡🧡🧡🧡

انقدر یه مسئله رو سخت نکن برای خودت، اگر به کنکور به چشم یه فاجعه غیرقابل کنترل نگاه کنی، همون هم میشه و خودت هم تلاشی نمی‌کنی

اول و اخر راه موفقیت کنکور تلاشه، کسی با تلاش نکردن به موفقیت نرسیده، دعا و ... هم وقتی اثر مثبتی میتونن بذارن که شما در راستای هدفت تلاش کنی، وگرنه مگه میشه من هر روز خودم و دیگران دعا کنیم مثلا مدال المپیک بیارم، هیچ تلاشی هم نکنم و واقعا به خواسته‌م برسم؟

منتظر انگیزه و ... هم برای تلاش نباش، انگیزه خوبه ولی خیلی روزهای کمی شما انگیزه داری، باید دیسیپلین داشته باشی یعنی حتی اگه اون روز درس رو دوست نداری یا خسته‌ای یا هرچیز دیگه، باز کاری که باید رو انجام بدی

انقدر یه مسئله رو سخت نکن برای خودت، اگر به کنکور به چشم یه فاجعه غیرقابل کنترل نگاه کنی، همون هم می ...

تلاش کردم مخصوصا کنکور امسال یادمه خیلی سخت گذشت ولی نشد مرسی💖💖