2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

الهییی دلم کباب شد 😭ولی واقعاً تحت هیچ شرایطی به خودت آسیب نزن، ۵ تا نفس عمیق بکش به خدا معجزه می‌ک ...

بابا 5 تا نفس عمیق کاری نمکنه واسم

خدایا بیا و.بغلم کن
میدونم عزیزم ولی من کسی نیستم این جوری ضایع بشم جوری انتقام میگیرم خودشم نفهمه از کجا خورده انگار ی ...

دمت گرم دختر با جنمی هستی اینقدر خوشحال میشم ببینم دخترا اونقدر قوی هستن 

❤❤ اللهم صل علی محمد و آل محمد❤❤
بابا 5 تا نفس عمیق کاری نمکنه واسم

گفتن اینکه انتقام می‌گیرم ساده‌ست، ولی انقدر ذهنتو درگیر می‌کنه که بعدش می‌بینی کلی زمان از دست دادی، باارزش‌ترین چیزی که داری وقتته،‌ حروم کسی که ارزششو نداره نکن، به جای اون برای خودت خرج کن یا کسی که ارزش مهم‌ترین سرمایه‌ت رو داشته باشه

گفتن اینکه انتقام می‌گیرم ساده‌ست، ولی انقدر ذهنتو درگیر می‌کنه که بعدش می‌بینی کلی زمان از دست دادی ...

ن اصلا وقتمو تلفش نمکنم. نقطه ضعفش دستمه. خودم میدونم چکارش کنم. 

خدایا بیا و.بغلم کن
گفتن اینکه انتقام می‌گیرم ساده‌ست، ولی انقدر ذهنتو درگیر می‌کنه که بعدش می‌بینی کلی زمان از دست دادی ...

حرفات خیلی آرامش بخشه. 

خدایا بیا و.بغلم کن